Beerpong toernooi vanaf 9 Maart elke twee weken!

02/23/2024

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.

📅 Wanneer: Elke twee weken vanaf 9 maart 

🕖 Tijd: Vanaf 19:00 uur 

📍 Locatie: Melounge, St. Julians, Malta

Gratis entree voor iedereen, maar wacht, er is meer! Als je een GRATIS ticket bemachtigt, krijg je voorrang om deel te nemen aan het toernooi. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt!

Het toernooi vindt plaats op het sfeervolle terras van Melounge, direct aan de zee. Geniet van de verfrissende zeelucht terwijl je je vaardigheden laat zien in een spannend potje beerpong.

🏆 En het beste van alles? Het winnende team gaat niet alleen naar huis met eeuwige roem, maar ook met een fantastische prijs*!

Maar dat is nog niet alles! Gedurende de hele avond zijn er geweldige aanbiedingen beschikbaar, zoals 3 cocktails voor slechts €17.50 en 5 bieren voor maar €10.

LET OP, cocktail aanbieding is alleen via de website! NIET bij de bartender! 

Dus verzamel je vrienden, scherp je werptechniek aan en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol plezier, lachen en natuurlijk beerpong bij Melounge! Mis het niet! 🎉🍹

* Prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers

Tickets

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.