Beerpong toernooi vanaf 9 Maart elke twee weken!

02/23/2024

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.

📅 Wanneer: Elke twee weken vanaf 9 maart 

🕖 Tijd: Vanaf 19:00 uur 

📍 Locatie: Melounge, St. Julians, Malta

Gratis entree voor iedereen, maar wacht, er is meer! Als je een GRATIS ticket bemachtigt, krijg je voorrang om deel te nemen aan het toernooi. Wees er snel bij, want de plekken zijn beperkt!

Het toernooi vindt plaats op het sfeervolle terras van Melounge, direct aan de zee. Geniet van de verfrissende zeelucht terwijl je je vaardigheden laat zien in een spannend potje beerpong.

🏆 En het beste van alles? Het winnende team gaat niet alleen naar huis met eeuwige roem, maar ook met een fantastische prijs*!

Maar dat is nog niet alles! Gedurende de hele avond zijn er geweldige aanbiedingen beschikbaar, zoals 3 cocktails voor slechts €17.50 en 5 bieren voor maar €10.

LET OP, cocktail aanbieding is alleen via de website! NIET bij de bartender! 

Dus verzamel je vrienden, scherp je werptechniek aan en bereid je voor op een onvergetelijke avond vol plezier, lachen en natuurlijk beerpong bij Melounge! Mis het niet! 🎉🍹

* Prijs is afhankelijk van het aantal deelnemers

Tickets

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...