De events in Malta!

Er is genoeg te doen op Malta, dus de kalender staat behoorlijk vol. 

NedMalta organiseert de meeste events NIET, wij raden enkel de events aan! Wij kunnen wel vaak helpen met indien er problemen zijn met tickets of vragen. Indien een event door NedMalta is georganiseert staat dit er duidelijk bij! Weet jij nog een event waarvan de andere van moeten afweten? Geef het door!

De event kalender! 

Wil je een dagje naar Gozo, naar Blue Lagoon of een hop-on Hop-off bus Bekijk de brochure van Captain Morgan em contacteer voor informatie en tickets Tim op tim@nedmalta.com of via whatsapp op+35699039805

Leuk om te doen met visite

Natuurlijk wil je je visite wat van Malta laten zien, of je wilt zelf wat van Malta zien. 

Captain Morgan

Alles van Captain Morgen is nu ook via NedMalta te verkrijgen, stuur ons een whatsapp of mail en wij doen de boekingen voor je en sturen je de kaarten toe.

Je kan de folder van Captain Morgen downloaden of bekijk het aanbod op deze pagina.

  • Tim +356-99039805
  • email info@nedmalta.com

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...