Op Vakantie naar Malta

Malta is een perfect land om op vakantie te gaan! Heel mooi weer, helder blauw water en genoeg te doen voor jong en oud!

Het bezoeken van musea, de oudste gebouwen van de wereld en natuurlijk de stranden zal zeker tot het schema behoren!

Op deze pagina enkele tips om de vakantie zo leuk mogelijk te maken!

Lees eerst meer over Malta zelf!

Met een totale landoppervlakte van slechts 316 vierkante kilometer is Malta één van de kleinste landen aan de Middellandse Zee. Malta bestaat uit drie eilanden: Malta, Gozo en het onbewoonde eiland Comino.

Lees hier alles over Malta

Welke plekken te zien?

Er zijn zoveel verschillende bezienswaardighedeln op Malta, meer als dat je op vakantie allemaal kan zien. We hebben de beste op een wij gezet!

Lees hier alles over wat er is te zien!

Voor je naar Malta komt.

Een reisverzekering, een creditkaart (ja met Ideal kan je hier je taxi niet betalen) Een klein overzicht van wat je nodig hebt!

Lees hier alles over de voorbereidingen!

De stranden en zwemmen!

Zandstranden op Malta: daar moet je goed naar zoeken. Maar ze zijn er wel. En gelukkig zijn er nog meer mooie stranden op Malta. Zowel Malta als Gozo zijn perfecte bestemmingen voor een heerlijk relaxte strandvakantie.

Lees hier alles over de stranden!

Wij kunnen werk uit handen nemen!

Op verzoek kunnen wij ook meehelpen met het plannen van een vakantie (speciaal als het om groepen gaat). Daarbij maakt de leeftijd niet uit, voor elke groep is er wat te doen.

We hebben contacten met diverse restaurants, met verschillende musea en toeristische attracties en events. Tevens kunnen wij een host/gids voor je groep zijn, met de jaren ervaring in Malta ben je hier op het goede adres. Vraag vrijblijvend een gesprek aan en we kunnen de mogelijkheden en kosten bespreken!

Volg ons nieuws en blog post!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Bezoek Gozo ook!

Gozo is een relatief klein eiland met pittoreske dorpjes met mooie bezienswaardigheden en prachtige landschappen die smeken om ontdekt te worden. Met een oppervlakte van zo'n 67km² is het een stuk kleiner dan het hoofdeiland maar toch heeft het een charmant karakter. Gozo is de ideale plaats om één of twee dagen door te brengen.

Lees hier alles over Gozo

Valletta de hoofdstad.

Valletta is een klein stadje dat je erg makkelijk te voet kan ontdekken en waar heel wat te zien en te beleven valt. Het oude gedeelte van de stad is UNESCO-werelderfgoed en heeft een rijke geschiedenis en cultuur, maar ook heel wat hedendaagse architectuur.

Lees hier alles over Valletta

Eten:

Restaurants genoeg, maar je moet natuurlijk ook de local gerechten proberen!

De 10 dingen die je moet eten op Malta

Malta Discount Card

Krijg tot 50% korting op uitstapjes, musea's, restaurants en veel meer! Dit voor €35.- aanschaf van de kaart, de kaart is 1 jaar lang geldig!

Zelf voor vakantie is deze kaart de moeite waard!

Lees hier alles over de Malta Discount card.

Handige (nood) nummers

Op elk moment in je leven kunnen er dingen gebeuren die je niet verwacht, ook wanneer je op Malta bent. Het is dan nog moeilijker om op snel de juiste hulp te krijgen.

Bereid je daarom voor en lees er hier alles over.

Ziek op Malta

Waar kan je heen als je ziek bent op Malta, lees dit goed door en sla het op. Kan altijd handig zijn.

Lees er hier alles over