Werken in Malta!

Wil je werken in het buitenland? Ben je op zoek naar een verandering van omgeving? Wil je nieuwe vrienden ontmoeten van over de hele wereld?

Dan hebben we GEWELDIG nieuws voor jou!

NedMalta help jou bij het vinden van je volgende uitdaging. Het maakt niet uit of je al op Malta woont of dat je je tickets nog moet boeken. NedMalta helpt jou bij het vinden van je nieuwe uitdaging!

Veel bedrijven op Malta zijn nu HARD op zoek naar Nederlandstalige medewerkers en dus naar JOU.

  • Je hebt als nieuwe starter veel voordelen die nu worden geboden zoals: Vlucht naar Malta

  • Eerste drie weken accommodatie

  • Betaalde training en veel meer!

  • De Salarissen op Malta zijn zeer GOED voor expats!

Wij zijn er voor je van A tot Z, samen zoeken we naar de uitdaging die het beste bij je past, bereiden we samen je sollicitatie voor en begeleiden we je tijdens het hele process. Wij werken met meerdere opdrachtgevers, dus via ons vind je de baan die bij je past.

Nu wordt er extra gezocht door AON, soliciteer direct bij hun voor je nieuwe baan!

Aarzel niet en vul het onderstaande contact formulier in, deze zel worden doorgestuurd naar alle bedrijven die op zoek zijn!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Aarzel dan niet, vul het formulier in het word automatisch naar AON gezonden! We gaan er van uit dat je wel vloeiend bent in Engels, daarom vragen we je deze procedure in het Engels te starten!

Op zoek naar Nederlands talig personeel?

Onze site wordt door 4 duizend verschillende mensen per maand bezocht, door mensen uit Nederland, Belgie en degene die al op Malta zijn. Wij kunnen uw bedrijf opnemen in ons profiel. Laat uw contact gegevens achter en wij nemen contact met u op over de voorwaarden.