Wat moet je voorbereiden?

Voordat je naar Malta komt.

Voor je naar Malta gaat komen is het goed een aantal dingen voor te bereiden:

Tweede ID bewijs

Zorg ervoor dat je een tweede ID bij je hebt zoals een ID kaart of rijbewijs. Op die manier kan je je pasppoort thuis laten en mocht je portomonee kwijt raken of gestolen worden heb je er altijd nog 1 achter de hand. 

Appgroep

Word lid van onze appgroep! We hebben een Appgroep voor alle Nederlanders die op Malta werken of stage lopen. App Tim als je hier ook in wilt. 

Creditcard

Veel betalingen gaan hier met creditcard. Revolut is een goede service om te gebruiken, dit is een prepaid creditcard die je met je Nederlandse bankrekening kan opwaarderen, vraag hem op tijd aan!

Revolut betaald je Ledenkaart als je via onze link een Revolut account opend. Klik hier voor info!

Van A naar B op Malta.

Nee we hebben hier geen tram of trein, daar is Malta te klein voor. Wel hebben we verschillende taxi services en natuurlijk Tallinja de bus! Probeer de witte taxie te vermijden.

Wij Nederlanders willen vaak met de fiets of scooter, maar het Maltese verkeer is anders. Ik zou het eerst even aankijken voor je een fiets of scooter pakt 

COOL wepool

COOL is de goedkoopste taxi service van Malta. Het is een ride sharing, dus er zullen andere mensen in en uit stappen. Maar de prijs maakt veel goed!

Download de app en gebruik de code: nedmed1 voor €3.- gratis reistegoed. Of klik hier.

Ecabs Malta

Met Ecabs kan je makkelijk met een groep reizen, ook mag je hier huisdieren meenemen (speciale functie selecteren) Tevens kan je een taxi vooruit boeken.

Download de app en gebruik de code: TIMJ38UK voor €5.- gratis reistegoed.

Revolut

Bij alle apps moet je betalen met een creditcard. Revolut bied je een prepaid creditcard aan die je kan opwaarderen met je Nederlandse bank.

Klik hier. (Dit is een referal link van ons, op die manier maak je het gratis aan)