Vind een goede stage

Stage lopen op Malta

Wil jij stage lopen op een zonnige bestemming? Niet te ver van huis? Dan is een stage op Malta perfect voor jou! Malta is een prachtig klein eiland in de Mediterraanse Zee. Met Engels als voertaal is het de ideale bestemming voor jouw buitenlandse stage. Zowel kleine tot middelgrote erkende bedrijven zijn er gevestigd. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding en we bieden stages aan op verschillende niveaus.

Malta is een zeer toegankelijke bestemming voor iedereen. Je leert er gemakkelijk andere studenten kennen en na je werk is er genoeg te beleven. Malta is dé bestemming als je vakantie, cultuur, stage lopen en persoonlijke ontwikkeling met elkaar wilt combineren.

 NedMalta heeft leuke stage ideeen en leuke stageplekken voor stage in het buitenland. Wij zijn geen stage bemidelings bureau! NedMalta is voor en door Nederlanders, veel mensen hebben hun informatie bijgedragen aan de website. Daar kan je mee beginnen om een stage te vinden. Natuurlijk verwachten we dat jij ook informatie zal insturen als er wat mist op de website. Zo help je de volgende stageloper weer!

Hulp bij het vinden van een stageplek!

We helpen je graag met het vinden van een passende buitenland stage. Maak gebruik van onze Facebook groepen waar nog veel ex-stagelopers in zitten. Laat daar weten wat je zoekt en je zal zien dat daar veel reacties op komen.

Mocht je niks vinden mag je altijd Tim appen (00356-99039805) of mailen en wij zullen bij de huidige studenten navragen of ze wat weten.

Dit kost je niks en we helpen je graag, zodat jij weer andere kan helpen als je in Malta bent en natuurlijk door onze website te delen met je mede studenten en je school!

Natuurlijk hebben we na 10 jaar alle kennis en de beste tips voor tijdens je stage, ookal heb je geen stage via ons geregeld. Je bent van harte welkom bij al onze evenementen!

Waarom stage lopen op Malta

Malta is een klein eiland en heel populair onder studenten. Dit is waarom!

 • 7 maanden per jaar zomer
 • Geef je Engelse taalvaardigheden een boost
 • Buitenlandse ervaring is een mooie toevoeging op je CV
 • Populaire locatie voor studenten
 • Je maakt er snel vrienden voor het leven
 • De mogelijkheid tot deelname aan toffe activiteiten
 • Samen met vriend/vriendin stage lopen bij hetzelfde bedrijf
 • Het ultieme vakantiegevoel
 • Prachtige gebouwen en mooie helderblauwe zee
 • Bijzondere onderwaterwereld
 • Excellente stagemogelijkheden in Zorg & Welzijn, Retail, Toerisme, Administratie, Marketing & Communicatie, Media, Events, Hotellerie en veel meer!

Stage plekken die worden aangraden!

Over stages bij de Newark school in Sliema hebben wij geen positieve feedback gehad. Teveel stage lopers die verantwoordelijk zijn voor taken waar je als stage loper niet verantwoordelijk moet zijn. Tevens word er niet gekeken naar wat een stageloper moet leren en aan welke eisen een de stage moet voldoen voor School.

Two Pillows Boutique Hostel - frontoffice

Hezellig en klein hostel met persoonlijke begeleiding: info@twopillowsmalta.com

Mercure St. Julians - Frontoffice of F&B

je krijg een flat in dezelfde straat van het hotel om te wonen, Email naar: hb667@accor.com

Cugo Gran Macina Harbour Grand Hotel - Front Office

Great place, small 5-star boutique hotel, email: manager.malta@cugogran.com

Westin Dragonara hotel - verschillende stages

Frontoffice, food&beverage, HR en meer bieden ze in dit grote hotel aan, neem direcht contact op met HR die over de stage lopers gaat: daniela.bonanno@westin.com

AX The Palace / Victoria Hotel - Front Office 

Leuke collega's en super aardige managers, veel flexibiliteit in uren en vrije dagen en een heel leuk en mooi hotel. Email: frontdesk.palace@axhotelsmalta.com / frontdesk.victoria@axhotelsmalta.com

Db San Antonio hotel en spa - Hotel stage

Super leuke collega's, email: apemaj@dbhotelsresorts.com

Hotel The George & hotel number 11 - Hotelstage

Erg leerzaam, je word behandeeld als een echt personeelslid dus niet als stagair. Contact persoon: Antoine torpiano 

Tex Mex - Hotel/restaurant stage (kok/bar/manager) en event manager

Met 2 lokaties heeft Tex Mex veel te bieden aan stagelopers, tevens zijn ze natuurlijk S-BB erkent. Neem contact op met de eigenaar: texmexmarco@gmail.com

The Plaza Centres PLC -  Marketing assistant

Uitdagende marketing stage, moderne manier van werken. Bereid zijn om hard te werken. Email: marketing@plazamalta.com

Growth Gurus Ltd - Digital marketing stage

Naast marketing kan je ook makkelijk andere stages lopen zoals sales, HR, graphic design en meer! Top team waar je meteen als collega gezien wordt. Zorg wel dat je je nodige basis kennis hebt. Email: Hr@growthgurus.com

SPERO (Qormi) - Maatschappelijke Zorg Niv. 4 

Geweldige stageplek met leuke leerkansen en ze maken ongeveer iedere twee a drie weken een leuk tripje naar ergens op het eiland! Geweldige collega's en het is niet al te hard werken. Je bent om half twee klaar met je dag en dan kun je het eiland verkennen. (Ik weet niet of je hier stagevergoedingen kan krijgen, heb het zelf niet gekregen) Met SPERO bellen om meer informatie te krijgen.


Jv Pharma Limited - Internationale vestigingsmanager groothandel

Super leuk medicijnen bedrijf, heel groot ze leren je super veel en nemen echt de tijd voor je. Je mag op alle afdelingen meelopen. Super aardige mensen!

mail naar Roberta.Cachia@jvpharma.eu 

Rolling Geeks - Een zeer leuke job met veel variatie en plezier in het werk!

Rolling Geeks een uniek concept waarbij onze klanten de Three Cities ontdekken via een pratend wagentje! In onze plaats wordt enkel Engels gesproken of Nederlands indien nodig om klanten te informeren. De stagair moet wel een rijbewijs hebben. Contact: Kris Rycken +32 479471870 kris@xception.be

APH Veterinairy Hospital - Paraveterinair (dierenarts assistente)

Als je houd van een drukke praktijk, met veel interessante casussen en aardige hard werkende dierenartsen en paraveterinairen is dit de plek!
Voor een interessante ervaring buiten een Nederlandse praktijk is APH meer dan de moeite waard.
( Nogmaals alleen stageplekken mogelijk voor Paraveterinairen )  E-mail zoals vermeld op Facebook/website

Nature trust Malta - Wildlife/Marine conservation

Studeer je iets met diren en natuur? Neem dat eens een kijkje op hun website voor de verschillende stageplekken. https://naturetrustmalta.org/

Meld je stage plek aan

Heb jij een leuke stage gehad op Malta, laat het weten en vul het formulier in!