Beware spoof phone calls posing as police lines

11/17/2023

Pas op voor valse telefoontjes die zich voordoen als politie!

De politie in Malta waarschuwt voor oplichtingsgesprekken waarin wordt gevraagd om persoonlijke of bankgegevens

De politie heeft er bij het publiek op aangedrongen om op hun hoede te zijn voor oplichtende telefoontjes die afkomstig lijken te zijn van een nummer van een politiebureau of bank.

In een verklaring op vrijdag zei de politie van Malta dat er meldingen waren binnengekomen van mensen die telefoontjes kregen van valse nummers die afkomstig leken te zijn van lokale banken of politiekantoren en die mensen vroegen om hun persoonlijke informatie of bankgegevens.

"We doen een beroep op iedereen die deze telefoontjes ontvangt om geen persoonlijke informatie te geven en in geval van twijfel contact op te nemen met de betreffende instantie op het officiële telefoonnummer," aldus de verklaring.

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...