De Kroegentocht die je nooit meer vergeet!

02/09/2024

De Paceville Pubcrawl is geweldig om mee te doen en afgelopen Zaterdag was een leuke editie, echter kunnen wij er nog een schepje bovenop doen!

We hebben nu al een paar keer onze eigen kroegentocht georganiseert, die er iets wilder aan toe gaat. Bekijk het filmpje maar eens.....

Voor deze kroegentocht verzamelen we om 19:30 al en word de groep verdeeld in kleineren groepn van 6 tot 10 personen. Je groep krijgt een planning mee en een opdrachtenlijst. Door het voltooien van de opdrachten kan de groep punten verdienen en de groep die het meeste punten heeft die wint de avond en krijgt natuurlijk mooie prijzen.

Je kan aan het filmpje zien dat echt alles uit de kast word getrokken om hier een top evenement van te maken en wij hebben tijd om dit te organiseren voor begin Maart, nu willen we alleen weten of jullie dit willen.

Details: Het kan op Vrijdag of Zaterdag, kosten zullen €25 zijn (natuurlijk zal er veel drank worden uitgedeeld en wij zorgen voor alle benodigtheden) Opdrachten moeten niet maar mogen, hoe meer opdrachten er gedaan worden hoe meer punten voor je team!

Als je het leuk lijkt dat we dit gaan plannen, stem je dan even in de mededelingen chat?

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.