De Kroegentocht die je nooit meer vergeet!

02/09/2024

De Paceville Pubcrawl is geweldig om mee te doen en afgelopen Zaterdag was een leuke editie, echter kunnen wij er nog een schepje bovenop doen!

We hebben nu al een paar keer onze eigen kroegentocht georganiseert, die er iets wilder aan toe gaat. Bekijk het filmpje maar eens.....

Voor deze kroegentocht verzamelen we om 19:30 al en word de groep verdeeld in kleineren groepn van 6 tot 10 personen. Je groep krijgt een planning mee en een opdrachtenlijst. Door het voltooien van de opdrachten kan de groep punten verdienen en de groep die het meeste punten heeft die wint de avond en krijgt natuurlijk mooie prijzen.

Je kan aan het filmpje zien dat echt alles uit de kast word getrokken om hier een top evenement van te maken en wij hebben tijd om dit te organiseren voor begin Maart, nu willen we alleen weten of jullie dit willen.

Details: Het kan op Vrijdag of Zaterdag, kosten zullen €25 zijn (natuurlijk zal er veel drank worden uitgedeeld en wij zorgen voor alle benodigtheden) Opdrachten moeten niet maar mogen, hoe meer opdrachten er gedaan worden hoe meer punten voor je team!

Als je het leuk lijkt dat we dit gaan plannen, stem je dan even in de mededelingen chat?

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.