Stageplaats - Assistent Property Manager

02/21/2024

MINK Homes Malta 

MINK Homes Malta is een vastgoedbeheerbedrijf in Malta dat vastgoedbeheerdiensten aanbiedt voor korte huurperiodes/vakantiewoningen aan particuliere huiseigenaren in Malta. Wij zijn actief op zoek naar stagiaires om ons groeiende team te ondersteunen. Onze activiteiten omvatten de marketing van ons bedrijf en de eigendommen die we beheren, inspecties en onderhoud op locatie, communicatie met klanten (huiseigenaren) en huurders, het onderhouden en verbeteren van ons netwerk dat bestaat uit verhuurkantoren, klusjesmannen en lokale autoriteiten/instellingen en de verkoop van onze diensten aan huiseigenaren.

We hebben een stageprogramma opgezet om de juiste kandidaat op te leiden om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan zijn/haar persoonlijke en professionele vaardigheden. Als je geïnteresseerd bent in een van de bovenstaande gebieden en graag meer wilt leren, overweeg dan om te solliciteren naar een stageplaats.

POSITION: Property Manager Assistant

Als assistent Property Manager moet je geïnteresseerd zijn in het oplossen van taken zoals algemene onderhoudstaken (bijvoorbeeld het vervangen van lampen of het openen voor klusjesmannen en hen helpen), winkelen voor inventaris, goede communicatieve vaardigheden in het Engels is een must en een geldig rijbewijs. Je hoofdverantwoordelijkheid is het oplossen van dagelijkse taken op het terrein en het rapporteren over de resoluties. De Assistent Property Manager moet het administratieteam ook helpen met kantoortaken en -taken.

LOCATION: St. Julian's

TIMEFRAME: 35 hours per week for a minimum of 3 months or longer

EISEN:

  • Je moet in een multiculturele omgeving kunnen werken. Om een veilige werkplek te garanderen, dringen we aan op respect voor elkaars rechten met betrekking tot geslacht, leeftijd, religie, ras, enz.
  • Engels is de verplichte taal op kantoor en in de trainingen. Je moet zowel goed kunnen spreken als schrijven.
  • Het kwalificatieproces bestaat uit een eenvoudige schrijftest, een taakgebaseerde vaardigheidsbeoordeling en een Skype-interview.
  • Aangezien dit een onbetaalde stage is, moet je financieel zelfredzaam zijn.
  • Deze stageplaats is gebaseerd op een 35-urige werkweek. Je kunt kiezen uit verschillende kantooruren: 9 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags met een pauze van 1 uur of van 9 uur 's ochtends tot half 5 's middags met een pauze van 30 minuten.

GOED OM TE WETEN:

Een betaalde baan kan een optie zijn aan het einde van de stage. Het bedrijf heeft al eerder een stagiair aangenomen.

SOLLICITEREN

Stuur je CV, samen met een motivatiebrief waarin je je motivatie voor een stage toelicht, naar Mark de Vink via het onderstaande formulier of mail direct naar mark.dv@minkhomes.eu

Solliciteren

CV en motievatiebrief dienen in het Engels te worden geschreven

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...