Stageplaats - Assistent Property Manager

02/21/2024

MINK Homes Malta 

MINK Homes Malta is een vastgoedbeheerbedrijf in Malta dat vastgoedbeheerdiensten aanbiedt voor korte huurperiodes/vakantiewoningen aan particuliere huiseigenaren in Malta. Wij zijn actief op zoek naar stagiaires om ons groeiende team te ondersteunen. Onze activiteiten omvatten de marketing van ons bedrijf en de eigendommen die we beheren, inspecties en onderhoud op locatie, communicatie met klanten (huiseigenaren) en huurders, het onderhouden en verbeteren van ons netwerk dat bestaat uit verhuurkantoren, klusjesmannen en lokale autoriteiten/instellingen en de verkoop van onze diensten aan huiseigenaren.

We hebben een stageprogramma opgezet om de juiste kandidaat op te leiden om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan zijn/haar persoonlijke en professionele vaardigheden. Als je geïnteresseerd bent in een van de bovenstaande gebieden en graag meer wilt leren, overweeg dan om te solliciteren naar een stageplaats.

POSITION: Property Manager Assistant

Als assistent Property Manager moet je geïnteresseerd zijn in het oplossen van taken zoals algemene onderhoudstaken (bijvoorbeeld het vervangen van lampen of het openen voor klusjesmannen en hen helpen), winkelen voor inventaris, goede communicatieve vaardigheden in het Engels is een must en een geldig rijbewijs. Je hoofdverantwoordelijkheid is het oplossen van dagelijkse taken op het terrein en het rapporteren over de resoluties. De Assistent Property Manager moet het administratieteam ook helpen met kantoortaken en -taken.

LOCATION: St. Julian's

TIMEFRAME: 35 hours per week for a minimum of 3 months or longer

EISEN:

  • Je moet in een multiculturele omgeving kunnen werken. Om een veilige werkplek te garanderen, dringen we aan op respect voor elkaars rechten met betrekking tot geslacht, leeftijd, religie, ras, enz.
  • Engels is de verplichte taal op kantoor en in de trainingen. Je moet zowel goed kunnen spreken als schrijven.
  • Het kwalificatieproces bestaat uit een eenvoudige schrijftest, een taakgebaseerde vaardigheidsbeoordeling en een Skype-interview.
  • Aangezien dit een onbetaalde stage is, moet je financieel zelfredzaam zijn.
  • Deze stageplaats is gebaseerd op een 35-urige werkweek. Je kunt kiezen uit verschillende kantooruren: 9 uur 's ochtends tot 5 uur 's middags met een pauze van 1 uur of van 9 uur 's ochtends tot half 5 's middags met een pauze van 30 minuten.

GOED OM TE WETEN:

Een betaalde baan kan een optie zijn aan het einde van de stage. Het bedrijf heeft al eerder een stagiair aangenomen.

SOLLICITEREN

Stuur je CV, samen met een motivatiebrief waarin je je motivatie voor een stage toelicht, naar Mark de Vink via het onderstaande formulier of mail direct naar mark.dv@minkhomes.eu

Solliciteren

CV en motievatiebrief dienen in het Engels te worden geschreven

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.