"Verken de betoverende onderwaterwereld van Malta: Unieke Proefduikervaring met Malta Blue Diving!"

01/26/2024

Wil je de betoverende onderwaterwereld van Malta ontdekken? Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Malta Blue Diving, kijk voor data in de ticketshop

De proefduik duurt totaal ongeveer 2,5 to 3 uur.

Malta Blue Diving


Wil je de betoverende onderwaterwereld van Malta ontdekken? Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Malta Blue Diving, waar Nederlands gesproken wordt!

Bij deze evenementen hebben we twee speciale groepen samengesteld, om 9 uur en om 13 uur, voor een adembenemende proefduikervaring. Gedurende ongeveer 3 uur nemen onze professionele instructeurs je mee op een avontuurlijke reis onder de Middellandse Zee.

Tijdens deze spannende excursie ontvang je uitgebreide instructies en begeleiding. Je begint met het oefenen van je duikvaardigheden in ons zwembad, zodat je je comfortabel voelt onder water. Vervolgens ga je met ons ervaren team de open zee in, waar je wordt ondergedompeld in de kleurrijke wereld van koraalriffen en zeeleven.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een professionele fotograaf die met je meegaat om elk moment van je duikavontuur vast te leggen. Zo kun je deze onvergetelijke ervaring voor altijd koesteren en delen met vrienden en familie.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans om de wonderen van de onderwaterwereld te ervaren met Malta Blue Diving. Reserveer vandaag nog je plek voor de duikgroep van jouw keuze op 30 maart. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een onvergetelijk avontuur te beleven!

Alles wat je nodig hebt is je zwemkleding, handdoek en een hervulbare waterfles! Malta Blue zogt voor de rest!

Heb je al ervaring met duiken en wil je je Padi of een specialisatie halen? Neem dan rechtstreeks contact op met David van Malta Blue Diving (spreekt ook Nederlands) op +356 9911 5872 

Zondag 30 Maart

We hebben 2 keuzes, je kan in de ochtend of in de middag je eerste duik nemen.

  • Groep 1 start 9:00 in de ochtend
  • Groep 2 start 13:00 in de middag

Malta Blue zit in Sliema natuurlijk aan het water!

Kosten voor de introductieduik zijn €80, mocht je na je proefduik gelijk je padi willen halen dan krijg je het bedrag van je proefduik als korting op de prijs van deze cursus. 

Gezondheids verklaring

Een gezondheidsverklaring is een essentieel onderdeel van het duikproces en is vereist door duikorganisaties zoals PADI (Professional Association of Diving Instructors) en andere certificeringsinstanties. 

Wil je deze downloaden en en ingevult meenemen?

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.