"Verken de betoverende onderwaterwereld van Malta: Unieke Proefduikervaring met Malta Blue Diving!"

01/26/2024

Wil je de betoverende onderwaterwereld van Malta ontdekken? Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Malta Blue Diving op 30 Maart, waar Nederlands gesproken wordt!

De proefduik duurt totaal ongeveer 2,5 to 3 uur.

Malta Blue Diving


Wil je de betoverende onderwaterwereld van Malta ontdekken? Maak je klaar voor een onvergetelijke ervaring met Malta Blue Diving, waar Nederlands gesproken wordt!

Op 30 maart hebben we twee speciale groepen samengesteld, om 9 uur en om 13 uur, voor een adembenemende proefduikervaring. Gedurende ongeveer 3 uur nemen onze professionele instructeurs je mee op een avontuurlijke reis onder de Middellandse Zee.

Tijdens deze spannende excursie ontvang je uitgebreide instructies en begeleiding. Je begint met het oefenen van je duikvaardigheden in ons zwembad, zodat je je comfortabel voelt onder water. Vervolgens ga je met ons ervaren team de open zee in, waar je wordt ondergedompeld in de kleurrijke wereld van koraalriffen en zeeleven.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook een professionele fotograaf die met je meegaat om elk moment van je duikavontuur vast te leggen. Zo kun je deze onvergetelijke ervaring voor altijd koesteren en delen met vrienden en familie.

Waar wacht je nog op? Grijp deze kans om de wonderen van de onderwaterwereld te ervaren met Malta Blue Diving. Reserveer vandaag nog je plek voor de duikgroep van jouw keuze op 30 maart. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen een onvergetelijk avontuur te beleven!

Alles wat je nodig hebt is je zwemkleding, handdoek en een hervulbare waterfles! Malta Blue zogt voor de rest!

Heb je al ervaring met duiken en wil je je Padi of een specialisatie halen? Neem dan rechtstreeks contact op met David van Malta Blue Diving (spreekt ook Nederlands) op +356 9911 5872 

Zondag 30 Maart

We hebben 2 keuzes, je kan in de ochtend of in de middag je eerste duik nemen.

  • Groep 1 start 9:00 in de ochtend
  • Groep 2 start 13:00 in de middag

Malta Blue zit in Sliema natuurlijk aan het water!

Kosten voor de introductieduik zijn €80, mocht je na je proefduik gelijk je padi willen halen dan krijg je het bedrag van je proefduik als korting op de prijs van deze cursus. 

Gezondheids verklaring

Een gezondheidsverklaring is een essentieel onderdeel van het duikproces en is vereist door duikorganisaties zoals PADI (Professional Association of Diving Instructors) en andere certificeringsinstanties. 

Wil je deze downloaden en en ingevult meenemen?

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...