30 Sept, Lazy Pirate bootfeest!

09/14/2023

Zaterdag 30 September is het laatste bootfeest van deze zomer, zullen daar met veel Nederlanders heen gaan?

  • Vertrek: 19:00 Sliema waterfront
  • Return: 23:30
  • Je kan dansen, drinken, zwemmen en flirten!
  • €60 voor de trip + open bar + eten!

Open bar is ook echt open bar! Bier, wijn, fris, vodka, whiskey, gin, tequila, rum en cocktails!

Als eten zijn er diverse soorten broodjes en later vers fruit! 

LET OP, wees op tijd! De boot vertrekt ookal ben je er niet. Het is het laatste feest van deze zomer, dus grote kans dat het een paar dagen van te voren is uitverkocht!

Kijk dit kan je verwachten:

Boeken kan via onze site!

Wel even 30 September selecteren! Mocht je geen creditcard hebben kan je het naar ons overmaken en wij boeken het voor je (dit kan tot 48 uur van te voren, als het niet vol is!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.