30 Sept, Lazy Pirate bootfeest!

09/14/2023

Zaterdag 30 September is het laatste bootfeest van deze zomer, zullen daar met veel Nederlanders heen gaan?

  • Vertrek: 19:00 Sliema waterfront
  • Return: 23:30
  • Je kan dansen, drinken, zwemmen en flirten!
  • €60 voor de trip + open bar + eten!

Open bar is ook echt open bar! Bier, wijn, fris, vodka, whiskey, gin, tequila, rum en cocktails!

Als eten zijn er diverse soorten broodjes en later vers fruit! 

LET OP, wees op tijd! De boot vertrekt ookal ben je er niet. Het is het laatste feest van deze zomer, dus grote kans dat het een paar dagen van te voren is uitverkocht!

Kijk dit kan je verwachten:

Boeken kan via onze site!

Wel even 30 September selecteren! Mocht je geen creditcard hebben kan je het naar ons overmaken en wij boeken het voor je (dit kan tot 48 uur van te voren, als het niet vol is!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het begin van het carnavalsseizoen op 11 november (de elfde van de elfde) wordt niet alleen in het zuiden van Nederland maar nu ook in Malta gevierd!

Of je nou in Malta op vakantie bent, je loopt hier stage of je woont in Malta. Blue grotto is één van de plekken die je gezien moet hebben. Blue grotto vind je in het zuiden van het eiland en bevind zich in het rustige gedeelte van Malta.

Ga gezellig mee met ons op de Fernandis! We gaan in de ochtend weg vanuit Sliema en zullen zowel Blue lagoon als Gozo gaan bezoeken. We worden volledig verzorgt natuurlijk met een snack in de morgen, uitgebreide lunch en nog een snack in de middag. Ook is er open bar op Wijn, bier, water en fris!