De elfde van de elfde

09/30/2023

Het begin van het carnavalsseizoen op 11 november (de elfde van de elfde) wordt niet alleen in het zuiden van Nederland maar nu ook in Malta gevierd!

Wij hebben de perfecte locatie voor jullie helemaal in Carnaval sferen uitgedost en nodigen jullie allemaal uit verkleed te komen! Natuurlijk hebben we de meiden uit Brabant de perfecte playlist voor dit feest voor jullie samengesteld!


Prijzen voor de leukste, meest originele en opvallenste outfits!
Wanneer: 11 November!
Vanaf: 19:00
Sluit: rond middernacht (dan Paceville overvallen)
Waar: Sprachcafe Pembroke

  • Leuke aanbiedingen op drank!
  • Ook eten verkrijgbaar!
  • Eerste 100 tickets zijn goedkoper als de laatste en aan de deur! 

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!