De elfde van de elfde

09/30/2023

Het begin van het carnavalsseizoen op 11 november (de elfde van de elfde) wordt niet alleen in het zuiden van Nederland maar nu ook in Malta gevierd!

Wij hebben de perfecte locatie voor jullie helemaal in Carnaval sferen uitgedost en nodigen jullie allemaal uit verkleed te komen! Natuurlijk hebben we de meiden uit Brabant de perfecte playlist voor dit feest voor jullie samengesteld!


Prijzen voor de leukste, meest originele en opvallenste outfits!
Wanneer: 11 November!
Vanaf: 19:00
Sluit: rond middernacht (dan Paceville overvallen)
Waar: Sprachcafe Pembroke

  • Leuke aanbiedingen op drank!
  • Ook eten verkrijgbaar!
  • Eerste 100 tickets zijn goedkoper als de laatste en aan de deur! 

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Zeg je cultuur, dan denk je bij Malta al snel aan cultureel erfgoed: de tempels, kathedralen, palazzo's, verdedigingswerken, toegangspoorten en mooie steden zoals Valletta, Mdina en Birgu. Daarbij draait het allemaal om kalksteen en bouwwerken gemaakt door de mens. Naast dit alles bouwt de mens tot aan vandaag de dag nog aan zoveel meer op het...

Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten zullen jullie in Malta niet gaan overslaan! Samen met jullie willen we een geweldig feest te vieren! Het is weer die tijd van het jaar waarin we gezellig samenkomen, lekkernijen delen en cadeautjes uitpakken.

November mag dan midden in het herfstseizoen vallen en hoewel de temperaturen niet zo hoog zijn en de luchten niet zo zonnig als in de zomer, is Malta nog steeds een van de warmste landen van Europa, dus je kunt nog steeds volop genieten van het warme klimaat.