First diving experience with NedMalta

10/23/2023

De eerste keer was een groot succes! Daarom doen we het voor een tweede keer, DUIKEN!

We hebben een hele leuke aanbieding van Malta Blue Diving center gekregen om met een aantal van onze group je eerste duikervaring op te doen!

Op Zondag 5 November (start 13:00) hebben wij het volgende geboekt:

Bronze Package: Total Cost: 80EUR PP.

  • Exclusive Dive Centre: Our entire dive centre will be reserved solely for your group, ensuring privacy and personalized attention.
  • Dedicated Instructors: Our experienced instructors will be focused solely on your team, providing guidance and assistance throughout the diving experience.

  • Photography Services: We offer both in-water and out-of-water photography services. Our photographer, who is also an instructor, will capture professional, memorable moments of your team's diving adventure.

  • Snorkel Equipment: We will provide snorkelling equipment for your team's enjoyment. 

Na het duiken:

Na het duiken mogen we nog lekker nagenieten in hun Beachclub! 

Wil jij ook meedoen? Schrijf je dan hier in en we nemen contact met je op over de betaling!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...