FIRE Pool party deze Zaterdag!

06/12/2023

Jullie kennen Sprachcafe al, nu organiseren ze een POOL party van 14:00 tot 22:00 deze zaterdag 17 Juni.

De pool is de hele tijd open en ze hebben verschillende internationale DJ's die komen spelen. Voordeel van deze lokatie is dat de drank zeer goed te betalen is en er een uitgebreide keuken is! 

Tickets voor early birds zijn €15 (inclusief 1 gratis drankje) Op de dag zelf gaat het naar €20 (ook aan de deur)

TOT Zaterdag!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...