Halloween 2023

09/24/2023

Halloween vieren ze hier in Malta bijna overal! Alle clubs zullen decoratie en Halloween themed parties hebben. 

Wij raden het beste Halloween feest aan wat in Gianpula mainroom is om heen te gaan op Zaterdag 28 Oktober. Veel mensen zullen hier verkleed heen gaan, maar helaas ook een alleen maar een spetter op hun gezicht. Ondanks dat is het een geweldig feest. 

Speciaal voor onze groep hebben wij ook een eigen Halloween feest op Vrijdag 27 Oktober opgezet, bij dit feest is het de bedoeling om full-out te gaan en flink verkleed te komen! Natuurlijk is ons feest niet alleen voor Nederlanders, neem al je vrienden en kennissen ook mee!

Hier gaan de deuren open om 18:30 en de officiele start is 19:00. Het thema is van Wednesday (Addams Family serie van Netflix) Ken je het feest dat ze daar op school hebben? Denk aan dat soort muziek en decoratie! WIj gaan hier natuurlijk ook leuke prijzen geven aan de beste outfits!

join us 27th oct by Tim Jacobs

Vrijdag 27 Oktober:

Halloween party met thema Wednesday (addams family) Muziek zal zeker ook aangepast worden naar de muziek die word gedraaid tijdens de serie en natuurlijk de populaire muziek die bij Halloween past!

  • Start: 19:00
  • Einde: 23:59
  • Afterparty: International Student night Club Cuba

Early bird tickets €7.50 er zijn ook combi tickets te koop samen met de studenten avond. Zo bespaar je op de ticket fee. Natuurlijk krijg je twee gratis drankjes voor Club Cuba!

  • Special prices for best outfit!
  • Special offers on shots!
  • Theme: Wednesday (Adams Family)

Halloween Gianpula Mainroom

Tijdens Halloween is de hele mainroom open voor ons, het is buiten maar ze hebben tegen die tijd een tijdelijk dak. Fantastisch om mee te maken en om alle verklede mensen te zien. 

LET WEL OP dat dit feest vaak 1 soms 2 weken van te voren is uitverkocht, we raden dus aan op tijd tickets hiervoor te kopen!

  • Start: 22:00
  • EInde 04:00

Tickets onderaan de pagina!

Waar kan je Halloween outfits kopen?

Naast dat je je kleding online bij amazon kan bestellen zijn er verschillende grote winkels. Indien je bij Amazon besteld, bestel dan bij amazon.de die bezorgen op Malta.

Bij alle TAL- LIRA winkels, de grootste en meeste keus heb je bij de Tal-Lira in Iklin (ze hebben nu al spullen liggen)

Indien je zelf handig bent, kijk dan bij de JB stores. Alles om zelf een outfit te maken kan je hier kopen! Grootste Tal-Lira zit in Ilkin

Party shop Malta - Once upon a time. Deze (grote winkel) heeft veel verkleed spullen voor alle feesten, je vind hun in San Gwann. 

Tickets:

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Zeg je cultuur, dan denk je bij Malta al snel aan cultureel erfgoed: de tempels, kathedralen, palazzo's, verdedigingswerken, toegangspoorten en mooie steden zoals Valletta, Mdina en Birgu. Daarbij draait het allemaal om kalksteen en bouwwerken gemaakt door de mens. Naast dit alles bouwt de mens tot aan vandaag de dag nog aan zoveel meer op het...

Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten zullen jullie in Malta niet gaan overslaan! Samen met jullie willen we een geweldig feest te vieren! Het is weer die tijd van het jaar waarin we gezellig samenkomen, lekkernijen delen en cadeautjes uitpakken.

November mag dan midden in het herfstseizoen vallen en hoewel de temperaturen niet zo hoog zijn en de luchten niet zo zonnig als in de zomer, is Malta nog steeds een van de warmste landen van Europa, dus je kunt nog steeds volop genieten van het warme klimaat.