Halloween 2023

09/24/2023

Halloween vieren ze hier in Malta bijna overal! Alle clubs zullen decoratie en Halloween themed parties hebben. 

Wij raden het beste Halloween feest aan wat in Gianpula mainroom is om heen te gaan op Zaterdag 28 Oktober. Veel mensen zullen hier verkleed heen gaan, maar helaas ook een alleen maar een spetter op hun gezicht. Ondanks dat is het een geweldig feest. 

Speciaal voor onze groep hebben wij ook een eigen Halloween feest op Vrijdag 27 Oktober opgezet, bij dit feest is het de bedoeling om full-out te gaan en flink verkleed te komen! Natuurlijk is ons feest niet alleen voor Nederlanders, neem al je vrienden en kennissen ook mee!

Hier gaan de deuren open om 18:30 en de officiele start is 19:00. Het thema is van Wednesday (Addams Family serie van Netflix) Ken je het feest dat ze daar op school hebben? Denk aan dat soort muziek en decoratie! WIj gaan hier natuurlijk ook leuke prijzen geven aan de beste outfits!

join us 27th oct by Tim Jacobs

Vrijdag 27 Oktober:

Halloween party met thema Wednesday (addams family) Muziek zal zeker ook aangepast worden naar de muziek die word gedraaid tijdens de serie en natuurlijk de populaire muziek die bij Halloween past!

  • Start: 19:00
  • Einde: 23:59
  • Afterparty: International Student night Club Cuba

Early bird tickets €7.50 er zijn ook combi tickets te koop samen met de studenten avond. Zo bespaar je op de ticket fee. Natuurlijk krijg je twee gratis drankjes voor Club Cuba!

  • Special prices for best outfit!
  • Special offers on shots!
  • Theme: Wednesday (Adams Family)

Halloween Gianpula Mainroom

Tijdens Halloween is de hele mainroom open voor ons, het is buiten maar ze hebben tegen die tijd een tijdelijk dak. Fantastisch om mee te maken en om alle verklede mensen te zien. 

LET WEL OP dat dit feest vaak 1 soms 2 weken van te voren is uitverkocht, we raden dus aan op tijd tickets hiervoor te kopen!

  • Start: 22:00
  • EInde 04:00

Tickets onderaan de pagina!

Waar kan je Halloween outfits kopen?

Naast dat je je kleding online bij amazon kan bestellen zijn er verschillende grote winkels. Indien je bij Amazon besteld, bestel dan bij amazon.de die bezorgen op Malta.

Bij alle TAL- LIRA winkels, de grootste en meeste keus heb je bij de Tal-Lira in Iklin (ze hebben nu al spullen liggen)

Indien je zelf handig bent, kijk dan bij de JB stores. Alles om zelf een outfit te maken kan je hier kopen! Grootste Tal-Lira zit in Ilkin

Party shop Malta - Once upon a time. Deze (grote winkel) heeft veel verkleed spullen voor alle feesten, je vind hun in San Gwann. 

Tickets:

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...