HEALTHWARNING! No swimming in the Font Għadir area of Sliema.

06/16/2023

Swimming at Font Għadir prohibited due to sewage contamination

Signs have been fixed in affected area

Health authorities on Thursday advised against swimming in the Font Għadir area of Sliema.

The warning comes as a precaution and until further notice because of a sewage overflow affecting bathing water quality and presenting a risk to bathers' health.

Environmental Health Officers are investigating to determine the source of contamination, the duration of which cannot be predicted at this stage.

Signs indicating the area have been fixed where swimming is prohibited have been fixed.

They will be removed when the quality is restored.

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!