Het Oranje Legioen in Malta: Welkom bij het Holland Heineken House!

05/30/2024

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé plek in Malta waar je de spanning, het enthousiasme en de vreugde van het EK kunt delen met mede-supporters!

Volop voetbal op 17 schermen!

Het Holland Heineken House heeft alles in huis om ervoor te zorgen dat je geen moment van de actie hoeft te missen. Met maar liefst 17 schermen verspreid over TexMex kun je de wedstrijden vanuit elke hoek volgen. Of je nu met een grote groep vrienden bent of in je eentje komt, er is altijd een perfect plekje om te genieten van het voetbal.

Meer dan alleen Heineken

Hoewel Heineken natuurlijk centraal staat in het Holland Heineken House, is er nog veel meer te beleven. Het uitgebreide drankmenu biedt een scala aan andere bieren, verfrissende cocktails en heerlijke gerechten die de hongerige voetbalfan tevreden zullen stellen. Wat je smaak ook is, er is voor ieder wat wils.

Oefenwedstrijden van Oranje

Voorafgaand aan het EK speelt ons Nederlands elftal nog twee belangrijke oefenwedstrijden. Kom naar TexMex en moedig Oranje aan op:

  • 6 juni 20:45 - Nederland vs Canada
  • 10 juni 20:45 - Nederland vs IJsland

Tijdens deze wedstrijden zijn er speciale aanbiedingen in het Holland Heineken House:

  • Bieraanbieding: 3 pints halen, 2 betalen
  • Kapsalon deal: Van €9,90 voor slechts €5

Groepsfase van het EK

Na de oefenwedstrijden begint het echte werk. De groepsfase belooft spannend te worden, en ook hier is TexMex de plek om te zijn. Noteer de volgende data en tijden in je agenda:

  • Zondag 16 juni 2024 - 15:00 - 🇵🇱 Polen vs 🇳🇱 Nederland
  • Vrijdag 21 juni 2024 - 21:00 - 🇳🇱 Nederland vs 🇫🇷 Frankrijk
  • Dinsdag 25 juni 2024 - 18:00 - 🇳🇱 Nederland vs 🇦🇹 Oostenrijk

Gratis Oranje T-shirts

Om de sfeer nog feestelijker te maken, deelt TexMex tijdens elke wedstrijd 40 GRATIS oranje T-shirts uit! De eerste 40 supporters die bij de bar om een T-shirt vragen, krijgen er één cadeau. Dus zorg dat je op tijd bent om jouw oranje outfit compleet te maken.

Waarom het Holland Heineken House?

Het Holland Heineken House staat synoniem voor saamhorigheid, feest en supporteren met hart en ziel. Of je nu een doorgewinterde voetbalfan bent of gewoon wilt genieten van de geweldige sfeer, iedereen is welkom. Kom en ervaar de magie van het EK met het Oranje Legioen in het hart van Malta.

Wij kunnen niet wachten om samen met jullie elke goal, elke overwinning en elke memorabele voetbalmoment te vieren. Tot ziens in TexMex Paceville, het tijdelijke Holland Heineken House. Hup Holland Hup!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...