Internet en Mobiel in Malta

02/12/2024

Of je nou kort of lang op Malta bent, je wil natuurlijk wel goed werken in Malta of je stage in Malta gaat doen en je hebt internet thuis nodig, dan kan je gebruik maken van Melita's home internet. De bundels zijn per maand opzegbaar! Dus ookal blijf je maar 3 maanden kan je nog steeds het beste internet thuis hebben!

Telefoon

Bij het kiezen van een telefoon abbonnement moet je wel rekening houden hoe lang je hier gaat blijven. Je kan namelijk kiezen uit een abbonement voor 2 jaar of een maandelijks abbonement. De meeste kiezen een maandelijks abbonement deze gaat door tot je hem op zegt. 

Een prepaid kaartje is het beste als je een maltees telefoonnummer nodig hebt en maar weinig gebruikt maakt, sommige overheids nummers in Malta kan je namelijk alleen bellen vanaf een Maltees nummer.

Internet

Het grootste voordeel van de internet abbonementen is dat deze ook maandelijks opzegbaar zijn en er zijn vanaf €20 P/M. We merken dat het internet wat de meeste huurbazen regelen erg slecht kan zijn, Dan kan het verstandig zijn om je eigen internet te hebben. Binnen 24 uur na aanvragen kan je er al gebruik van maken.

Wat wij als NedMalta hebben aangeschaft is een MyHotspot, op die manier kunnen wij op elk event waar we zjn van internet gebruik maken. Dis kan ook handig zijn voor mensen die op meerdere plekken zullen wonen in Malta. Je kan het ook nog eens meenemen naar het strand, dus werken vanaf het strand is dan ook mogelijk!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...