Internet en Mobiel in Malta

02/12/2024

Of je nou kort of lang op Malta bent, je wil natuurlijk wel goed werken in Malta of je stage in Malta gaat doen en je hebt internet thuis nodig, dan kan je gebruik maken van Melita's home internet. De bundels zijn per maand opzegbaar! Dus ookal blijf je maar 3 maanden kan je nog steeds het beste internet thuis hebben!

Telefoon

Bij het kiezen van een telefoon abbonnement moet je wel rekening houden hoe lang je hier gaat blijven. Je kan namelijk kiezen uit een abbonement voor 2 jaar of een maandelijks abbonement. De meeste kiezen een maandelijks abbonement deze gaat door tot je hem op zegt. 

Een prepaid kaartje is het beste als je een maltees telefoonnummer nodig hebt en maar weinig gebruikt maakt, sommige overheids nummers in Malta kan je namelijk alleen bellen vanaf een Maltees nummer.

Internet

Het grootste voordeel van de internet abbonementen is dat deze ook maandelijks opzegbaar zijn en er zijn vanaf €20 P/M. We merken dat het internet wat de meeste huurbazen regelen erg slecht kan zijn, Dan kan het verstandig zijn om je eigen internet te hebben. Binnen 24 uur na aanvragen kan je er al gebruik van maken.

Wat wij als NedMalta hebben aangeschaft is een MyHotspot, op die manier kunnen wij op elk event waar we zjn van internet gebruik maken. Dis kan ook handig zijn voor mensen die op meerdere plekken zullen wonen in Malta. Je kan het ook nog eens meenemen naar het strand, dus werken vanaf het strand is dan ook mogelijk!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.

Op zoek naar een leuke manier om actief te blijven terwijl je geniet van de prachtige Maltese omgeving? Doe mee met ons wekelijkse 7 tegen 7 voetbaltoernooi op zondag geen winterstop nodig hier, zelf de koudste dag in Malta is nog een gemiddelde zomerdag in Nederland!

MINK Homes Malta is een vastgoedbeheerbedrijf in Malta dat vastgoedbeheerdiensten aanbiedt voor korte huurperiodes/vakantiewoningen aan particuliere huiseigenaren in Malta. Wij zijn actief op zoek naar stagiaires om ons groeiende team te ondersteunen. Onze activiteiten omvatten de marketing van ons bedrijf en de eigendommen die we beheren,...