Paceville Pub Crawl, ben jij al meegeweest?

10/05/2023

Het uitgaansgebied van Malta is Paceville, ik denk dat menig van ons hier wel een paar nachten heeft of gaat doorbrengen. Wij vinden het altijd leuk eens in de maand mee te gaan met de Paceville Pub Crawl. Dit is een leuke manier om clubs in Paceville en nieuwe mensen te leren kennen. Natuurlijk kan je elk moment mee met Paceville Pub Crawl, maar tijdens de Dutch takeover is het natuurlijk veel leuker!

Paceville Pub Crawl organiseerd nu elke Vrijdag en Zaterdag een kroegentocht. De volgende Dutch Takeover van de Paceville Pub Crawl is gepland op Zaterdag 14 Oktober!

Maar wat houd dat nou in de Paceville Pub Crawl?

€15 kost het om mee te gaan met de Paceville Pub Crawl, we blijven natuurlijk Nederlanders dus we willen wel weten of dat het waard is. Als we alleen al kijken dat we meerdere gratis (mix)drankjes en shotjes ervoor terug krijgen kunnen we daar al met zekerheid zeggen JA! Daarnaast hoef je natuurlijk bij geen van de clubs entree te betalen waar je langs gaat en hebben clubs ook nog eens speciale aanbiedingen voor de mensen die mee gaan met de Paceville Pub Crawl.

Hoewel de naam een rustige plek suggereert, is Paceville allesbehalve dat. Paceville is een wijk vol nachtclubs en bars, evenals tal van uitgaansgelegenheden. Als je de hele nacht wilt dansen of een waterpijp wilt roken in een drukke omgeving, overweeg dan deze locatie in St Julian's.

Paceville Pub Crawl is Malta's beste kroegentocht die we kennen bij NedMalta. Feest mee met Paceville Pub Crawl samen met mensen van over de hele wereld. De kroegentocht neemt je mee op een reis langs de beste bars en clubs in de omgeving. De gidsen van Paceville Pub Crawl zijn experts op het gebied van cultuur en zorgen ervoor dat je het feest van je leven hebt, in Malta's meest beruchte feestplek Paceville.

Gratis shotjes, gratis drankjes, DJ's en Maltese humor (Of gewoon Nederlandse Humor, volg je Tim al met insta: @FUNNYFATTIM

Komen er veel Nederlanders, dan kan het soms erg gezellig worden!!!! Zie je op 14 Oktober!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Zeg je cultuur, dan denk je bij Malta al snel aan cultureel erfgoed: de tempels, kathedralen, palazzo's, verdedigingswerken, toegangspoorten en mooie steden zoals Valletta, Mdina en Birgu. Daarbij draait het allemaal om kalksteen en bouwwerken gemaakt door de mens. Naast dit alles bouwt de mens tot aan vandaag de dag nog aan zoveel meer op het...

Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten zullen jullie in Malta niet gaan overslaan! Samen met jullie willen we een geweldig feest te vieren! Het is weer die tijd van het jaar waarin we gezellig samenkomen, lekkernijen delen en cadeautjes uitpakken.

November mag dan midden in het herfstseizoen vallen en hoewel de temperaturen niet zo hoog zijn en de luchten niet zo zonnig als in de zomer, is Malta nog steeds een van de warmste landen van Europa, dus je kunt nog steeds volop genieten van het warme klimaat.