Paceville Pub Crawl, ben jij al meegeweest?

10/05/2023

Het uitgaansgebied van Malta is Paceville, ik denk dat menig van ons hier wel een paar nachten heeft of gaat doorbrengen. Wij vinden het altijd leuk eens in de maand mee te gaan met de Paceville Pub Crawl. Dit is een leuke manier om clubs in Paceville en nieuwe mensen te leren kennen. Natuurlijk kan je elk moment mee met Paceville Pub Crawl, maar tijdens de Dutch takeover is het natuurlijk veel leuker!

Paceville Pub Crawl organiseerd nu elke Vrijdag en Zaterdag een kroegentocht. De volgende Dutch Takeover van de Paceville Pub Crawl is gepland op Zaterdag 14 Oktober!

Maar wat houd dat nou in de Paceville Pub Crawl?

€15 kost het om mee te gaan met de Paceville Pub Crawl, we blijven natuurlijk Nederlanders dus we willen wel weten of dat het waard is. Als we alleen al kijken dat we meerdere gratis (mix)drankjes en shotjes ervoor terug krijgen kunnen we daar al met zekerheid zeggen JA! Daarnaast hoef je natuurlijk bij geen van de clubs entree te betalen waar je langs gaat en hebben clubs ook nog eens speciale aanbiedingen voor de mensen die mee gaan met de Paceville Pub Crawl.

Hoewel de naam een rustige plek suggereert, is Paceville allesbehalve dat. Paceville is een wijk vol nachtclubs en bars, evenals tal van uitgaansgelegenheden. Als je de hele nacht wilt dansen of een waterpijp wilt roken in een drukke omgeving, overweeg dan deze locatie in St Julian's.

Paceville Pub Crawl is Malta's beste kroegentocht die we kennen bij NedMalta. Feest mee met Paceville Pub Crawl samen met mensen van over de hele wereld. De kroegentocht neemt je mee op een reis langs de beste bars en clubs in de omgeving. De gidsen van Paceville Pub Crawl zijn experts op het gebied van cultuur en zorgen ervoor dat je het feest van je leven hebt, in Malta's meest beruchte feestplek Paceville.

Gratis shotjes, gratis drankjes, DJ's en Maltese humor (Of gewoon Nederlandse Humor, volg je Tim al met insta: @FUNNYFATTIM

Komen er veel Nederlanders, dan kan het soms erg gezellig worden!!!! Zie je op 14 Oktober!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...