Tweede schildpadden nest van 2023

06/26/2023

Het tweede nest van dit seizoen is gezien bij Ġnejna tijdens een routine ochtendpatrouille door vrijwilligers van Nature Trust Malta.

De Environment and Resources Authority zei in een verklaring op zondag dat, gebaseerd op recente waarnemingen van schildpadden in zee, dit hoogstwaarschijnlijk een nest van een loggerhead sea turtle (onechte karetschildpad) is.

Help je mee beschermen?

Nature Trust (Malta) NTM zoekt vrijwilligers die helpen bij het bewaken van de nesten. Dit is 24 uur per dag nodig. De meeste bedrijven geven je voor vrijwilligers werk een extra vakantie dag!

Als je je wilt opgeven kan je een email sturen naar: turtle.naturetrust@gmail.com

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.

Op zoek naar een leuke manier om actief te blijven terwijl je geniet van de prachtige Maltese omgeving? Doe mee met ons wekelijkse 7 tegen 7 voetbaltoernooi op zondag geen winterstop nodig hier, zelf de koudste dag in Malta is nog een gemiddelde zomerdag in Nederland!