Tweede schildpadden nest van 2023

06/26/2023

Het tweede nest van dit seizoen is gezien bij Ġnejna tijdens een routine ochtendpatrouille door vrijwilligers van Nature Trust Malta.

De Environment and Resources Authority zei in een verklaring op zondag dat, gebaseerd op recente waarnemingen van schildpadden in zee, dit hoogstwaarschijnlijk een nest van een loggerhead sea turtle (onechte karetschildpad) is.

Help je mee beschermen?

Nature Trust (Malta) NTM zoekt vrijwilligers die helpen bij het bewaken van de nesten. Dit is 24 uur per dag nodig. De meeste bedrijven geven je voor vrijwilligers werk een extra vakantie dag!

Als je je wilt opgeven kan je een email sturen naar: turtle.naturetrust@gmail.com

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het begin van het carnavalsseizoen op 11 november (de elfde van de elfde) wordt niet alleen in het zuiden van Nederland maar nu ook in Malta gevierd!

Of je nou in Malta op vakantie bent, je loopt hier stage of je woont in Malta. Blue grotto is één van de plekken die je gezien moet hebben. Blue grotto vind je in het zuiden van het eiland en bevind zich in het rustige gedeelte van Malta.

Ga gezellig mee met ons op de Fernandis! We gaan in de ochtend weg vanuit Sliema en zullen zowel Blue lagoon als Gozo gaan bezoeken. We worden volledig verzorgt natuurlijk met een snack in de morgen, uitgebreide lunch en nog een snack in de middag. Ook is er open bar op Wijn, bier, water en fris!