De frietkot op Malta. BE-fried

04/04/2023

Heb je hem al gevonden? De frietkot op Malta!

BE-Fried help je aan frikandellen, kroketten, kaassoufle en veel meer. Hij heeft zelfs een patatje oorlog en Yoppi bij de keuze voor sauzen. Natuurlijk kan je lekker Nederlands praten met een pintje erbij!

Hij staat aam de straat: Tigne Seafront 

(naast de busstop Xerri)

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Zeg je cultuur, dan denk je bij Malta al snel aan cultureel erfgoed: de tempels, kathedralen, palazzo's, verdedigingswerken, toegangspoorten en mooie steden zoals Valletta, Mdina en Birgu. Daarbij draait het allemaal om kalksteen en bouwwerken gemaakt door de mens. Naast dit alles bouwt de mens tot aan vandaag de dag nog aan zoveel meer op het...

Sinterklaas en zijn vrolijke Pieten zullen jullie in Malta niet gaan overslaan! Samen met jullie willen we een geweldig feest te vieren! Het is weer die tijd van het jaar waarin we gezellig samenkomen, lekkernijen delen en cadeautjes uitpakken.

November mag dan midden in het herfstseizoen vallen en hoewel de temperaturen niet zo hoog zijn en de luchten niet zo zonnig als in de zomer, is Malta nog steeds een van de warmste landen van Europa, dus je kunt nog steeds volop genieten van het warme klimaat.