Alle informatie over Malta overzichtelijk op 1 pagina

07/13/2023

NedMalta bestaat nu 10 jaar en in al die jaren zijn we veel te weten gekomen over Malta, natuurlijk nodigen we je uit om de website eens goed door te nemen maar mocht je daar geen tijd voor hebben. Bekijk dan de pagina: Alles op een rij

Op deze pagina vind je de links naar alle paginas op onze website, maar ook bijvoorbeeld naar handige paginas van de overheid en organisaties. 

Daarnaast kan je ook zoeken op onze website, zoek je iets over Dinglii cliffs of een restaurant, gebruik de zoekfunctie om alles te weten te komen!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het begin van het carnavalsseizoen op 11 november (de elfde van de elfde) wordt niet alleen in het zuiden van Nederland maar nu ook in Malta gevierd!

Of je nou in Malta op vakantie bent, je loopt hier stage of je woont in Malta. Blue grotto is één van de plekken die je gezien moet hebben. Blue grotto vind je in het zuiden van het eiland en bevind zich in het rustige gedeelte van Malta.

Ga gezellig mee met ons op de Fernandis! We gaan in de ochtend weg vanuit Sliema en zullen zowel Blue lagoon als Gozo gaan bezoeken. We worden volledig verzorgt natuurlijk met een snack in de morgen, uitgebreide lunch en nog een snack in de middag. Ook is er open bar op Wijn, bier, water en fris!