Alle informatie over Malta overzichtelijk op 1 pagina

07/13/2023

NedMalta bestaat nu 10 jaar en in al die jaren zijn we veel te weten gekomen over Malta, natuurlijk nodigen we je uit om de website eens goed door te nemen maar mocht je daar geen tijd voor hebben. Bekijk dan de pagina: Alles op een rij

Op deze pagina vind je de links naar alle paginas op onze website, maar ook bijvoorbeeld naar handige paginas van de overheid en organisaties. 

Daarnaast kan je ook zoeken op onze website, zoek je iets over Dinglii cliffs of een restaurant, gebruik de zoekfunctie om alles te weten te komen!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...