Een huis kopen op Malta. 

Malta is een mooie eilandengroep bestaande uit 7 eilanden, waarvan er 3 bewoond zijn. Er is een grote Nederlandse communitie en al veel Nederlandse huiseigenaren.

Malta is het eiland van de Igaming, waar veel Nederlanders in werken. Ook is het hebben van een tweede huis in het midden van de middellandse zee een optie. 

Het verschil met Nederland.

Bij het kopen van een woning, krijg je te maken met een ingewikkelde Maltese wetgeving voor de vastgoed markt. Het is daarom belangrijk een specialist te hebben die je bij staat bij de aankoop van een woning.

NedMalta heeft een Nederlandse makelaar gevonden, die zich bezig houd met de aan- en verkoop van woningen in Malta: Ruud van de Goor.

Ruud heeft met zijn 10 jaar ervaring op het eiland de nodige expertiese opgedaan om je goed bij te staan bij de aanschaf maar ook bij de verkoop van je woning.

Ruud specialiseerd zich in de functie aankoopmakelaar, het gebruik maken van een aankoopmakelaar kost je onder de Maltese regelgeving helmaal niks. 

De hulp van een aankoopmakelaar, kost je als aankopende partij niks extra.

Veel verschillende soorten woningen.

Malta bied voor elk budget en woning keus haar opties. 

Maltese huizen zijn karakteristiek en identiek. Daarnaast hebben vele huizen mooie en originele balkons die als erfgoed worden beschouwd in Malta. Verder hebben vele appartementencomplexen op het eiland waanzinnige penthouses die op de juiste locatie een prachtig uitzicht geven over de verschillende valijen en de middenlandse zee.

Elk gebied op het eiland heeft verschillende soorten woningen en verbindingen met het openbaar vervoer, het is dus belangrijk om op de juiste plaats op het eiland te zitten.

Penthouse in Gzira
Penthouse in Gzira

Vraag een vrijblijvend gesprek aan.

Vul het onderstaande formulier in en Ruud zal contact met je opnemen voor een vrijblijvend gesprek.