Juryleden gezocht (voor King's day)

04/24/2023

Vind jij mensen kijken leuk? Heb je snel een oordeel over mensen? Dan hebben we JOU nodig als Jury tijdens Dutch King's day, the Malta edition!

3 Juryleden mogen de winnaars bekend maken en natuurlijk uitzoeken in de volgende categorien!

  • Best geklede man
  • Best geklede vrouw
  • Meest origineel geklede man
  • Meest origineel geklede vrouw 
  • Meest origineel geklede Buitenlander
  • Best geklede Buitenlander
  • Meest origineel verklede groep!

Wie voelt zich geroepen, app Tim en je komt in de Jury!

De drie Juryleden krijgen een gratis kaartje voor: Daisy beach party, 1 year anniversary, 13 Mei van 12 uur tot middernacht! 

Anne (Ja ook een Nederlander) heeft Daisy Events, DAISY is een concept gericht op het organiseren van Malta events waar muziekliefhebbers samen komen om te feesten met nationaal en internationaal DJ talent op unieke locaties.

Last tickets available!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...