Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op Malta 

Malta staat bekend om zijn prachtige landschappen en historische locaties, die vaak als filmsets worden gebruikt vanwege hun unieke uitstraling. Hier zijn enkele van de mooiste locaties in Malta die in films zijn gebruikt:

Met de Stage start laten we jullie kennis maken met Malta en elkaar. De events van de stage start organiseren we niet allemaal zelf. De BBQ + Pool party van 9 September organiseren we wel zelf, dus even wat uitleg!

Op Malta heb je door het klimaat tal van repteilen en geleedpotige, wees gerust er zitten geen dodelijke exemplaren tussen. De meeste zijn wel moeilijk te zien in het wild, terwijl andere zoals de Turkse en muur gekko erg fijn zijn om in huis te hebben om je muggen en vliegen op te eten.

Het verhaal van de kerk in Mosta, Malta, draait om de Rotunda van Mosta, ook wel bekend als de Mosta Dome. Dit is een prominente katholieke kerk en een iconisch architectonisch kenmerk op het eiland Malta. Het meest opvallende aspect van de kerk is de enorme koepel die boven de stad uittorent.

De zomerse temperaturen zijn er en er zijn meer dan genoeg events. Te veel om te kiezen elke week en het is zeker dat de meeste events echt TOP zijn. Toch willen wij er 3 events uitpakken die echt de moeite waard zijn om heen te gaan tijdens je vakantie in Malta