Nieuws

Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen op Malta 

November mag dan midden in het herfstseizoen vallen en hoewel de temperaturen niet zo hoog zijn en de luchten niet zo zonnig als in de zomer, is Malta nog steeds een van de warmste landen van Europa, dus je kunt nog steeds volop genieten van het warme klimaat.

Ga gezellig mee met ons op de Fernandis! We gaan in de ochtend weg vanuit Sliema en zullen zowel Blue lagoon als Gozo gaan bezoeken. We worden volledig verzorgt natuurlijk met een snack in de morgen, uitgebreide lunch en nog een snack in de middag. Ook is er open bar op Wijn, bier, water en fris!

Weet je nog dat je als kind droomde om naar een koninkrijk van snoep te gaan? Hoe je uitkeek naar het snoepje na school of het toetje na het eten dat niet altijd kwam? Zelfs als volwassene is met je voeten omhoog liggen en een bak ijs openen of een chocoladereep uitpakken een van de eenvoudigste geneugten van het leven....

Voor de opname van een grote film worden er momenteel Figuranten gezocht, heb jij zin om mee te doen? Het kunnen soms wel lange dagen zijn maar ook mega leuk om mee te maken! Natuurlijk word er rekening gehouden met je vrije dagen en kan je altijd nee zeggen mochten ze je oproepen.

Net zoals Annabel kiezen vele Nederlanders om hun stage in Malta te doen. Veel organisaties kunnen je vertellen hoe mooi en leuk het is, maar het beste is om het te horen van iemand die in Malta stageloopt.

Net zoals Isa kiezen vele Nederlanders om hun stage in Malta te doen. Veel organisaties kunnen je vertellen hoe mooi en leuk het is, maar het beste is om het te horen van iemand die in Malta stageloopt.

Het uitgaansgebied van Malta is Paceville, ik denk dat menig van ons hier wel een paar nachten heeft of gaat doorbrengen. Wij vinden het altijd leuk eens in de maand mee te gaan met de Paceville Pub Crawl. Dit is een leuke manier om clubs in Paceville en nieuwe mensen te leren kennen. Natuurlijk kan je elk moment...

We hebben inmiddels zoveel geschreven over Malta dat we je hier een overzicht geven van onze meest gelezen blogs van 2022 en 2023, veel leesplezier!

Birgu (ook bekend als Vittoriosa) ligt in de Grand Harbour van Malta en is een van Malta's oudste en meest historische steden. Elk jaar organiseert de lokale raad van Birgu samen met de gemeenschap een festival om de cultuur en geschiedenis van Malta en de kunst te vieren. Birgufest is dit jaar terug om de charmante kronkelige straatjes van Birgu...