Footloose

De huidige Footloose regels zijn als volgt:

  • Club gaat open om 21:00 en sluit om 04:00
  • Verboden te roken in de Footloose. (officieel)
  • Club is 18+ voor Maltese mensen en 17+ voor buitenlanders.

Tips:

  • Luister naar de bewaking en ga niet in discussie met ze! Ze reageren anders als in NL en werk mee als je eruit gezet word. Als je meewerkt krijgt Tim je weer makkelijk binnen!
  • Zijn er mannen vervelend naar de vrouwen, meld dit aan Tim! Wij mogen iedereen er uit zetten, ookal kan jij deze man wegjaagen, dan gaat hij naar een meisje wat dat niet kan.
  • Ga nooit vechten, waar twee vechten worden er twee hardhandig uitgezet. Gewoon even melden en we gooien die andere persoon er wel uit.

Kosten

Je kan op verschillende manieren naar binnen. Momenteel is er gratis entree van Zondag tot Donderdag! Op vrijdag en Zaterdag is het verstandig een tafel te reserveren!

Losse entree €20.-

Dat is inclusief 4 drank tokens.

VIP tafel met ledenkaart €150.- 

Dit is inclusief 2 Flessen met Mixers en entree voor 6 personen.

Voor elk persoon extra €20.- (inclusief 4 drankjes) 

VIP tafel €350.-

Dit is inclusief Magnum Belvedere en Champagne en entree voor 8 personen. (of de waarde aan flessen, fles is gemiddeld €75.-)

Reserveer op tijd, vaak worden de laatste tafels voor het weekend al op Dinsdag vol geboekt.

Hoe het er echt aan toe gaat!

De huidige maatregelen zijn er, maar word los mee omgegaan. 

Vanaf een uur of 22:00 kan je gewoon roken. Zolang je maar de peuken op de grond dropt, geen asbakje maken, dan krijg je alsnog een boete als de politie binnen komt!

Elke Dinsdag hebben wij onze Hollandse avond in FootLoose!

Deze avonden zijn er om kennen met elkaar te kunnen maken. We zijn met een zeer grote groep en het is altijd leuk andere Nederlanders te leren kennen.

Zoals jullie al hebben kunnen zien is FootLoose de hoofdsponsor van NedMalta, naast de gratis drank die we op de Dinsdagen (en vaak ook andere dagen) mogen weggeven hebben we ook de voordelen met onze ledenkaart daar.

Start: 21:00

Ja het start al om 21:00, dit om FootLoose te helpen met mensen binnen krijgen op de Dinsdag, hoe meer Nederlanders wij vroeg binnen hebben, hoe meer wij mogen in FootLoose.

Daarom willen we jullie vragen om elke Dinsdag als je kan natuurlijk, al om 21:00 in FootLoose te zijn. Wij zullen een aantal gratis flessen neerzetten!

Natuurlijk proberen we ook extra Nederlandse muziek te draaien, maar dat ligt aan de DJ of dat mogelijk is.

Fles Champagne voor je verjaardag!

Kom jij je verjaardag vieren in Footloose? Reserveer je tafel en je krijgt om middernacht een gratis fles Champagne. Alleen voor mensen met een Ledenkaart

App Tim (minimaal 48 uur van te voren) op +356 9903 9805