Wie op Malta word je contact persoon in geval van nood?

Iemand op Malta moet wat gegevens van je hebben, zoals de gegevens van je zorg/reis verzekering en van een contact persoon in Nederland. 

Zorg dat je de naam, adres en het telefoon nummer van deze persoon in je telefoon staat onder ICE (In Case of Emercency) en op een briefje in je portomonee en je tas (of het hoesje van je telefoon). Dit is zeker ook handig als je het verliest!


Laat (als je dat wilt) je gevens bij ons achter. We hebben een speciale map waarbij wij makkelijk je gegevens kunnen opzoeken indien dit nodig is, natuurlijk deze worden opgeslagen en alleen gebruikt indien dat echt nodig is!

Wat je moet doen indien iemand die zelf niet meer aanspreekbaar is in het ziekenhuis beland en de (reis)verzekering moet worden geinformeerd zodat je het ziekenhuis niet hoefd te betalen.

Je hebt twee alarm nummers die je kan bellen (maakt niet uit waar de verzekering loopt)

  • ANWB alarmcentrale: +31 88 268 2888
  • SOS international: +31 20 651 5151

Ze gaan een dossier aanmaken en zullen een garantie van betaling naar het ziekenhuis mailen. Je hebt hiervoor nodig: Het woonadres van de persoon (zonder dit kan je niks) en geboortedatum en volledige naam. Heb je deze gevens dan kunnen ze je volledig verder helpen. 

Indien je ons als ICE contact wilt hebben.

Wil je dan het onderstaande formulier zo volledig mogelijk willen invullen? Wij kunnen dan makkelijk zoeken in ons systeem als we je gevens nodig hebben.