Aanbiedingen en voordelen

Deze aanbiedingen zijn speciaal voor leden van onze groep, alles staat verteld hoe je de kortingen/gratis producten etc kan krijgen. Mocht er iets niet kloppen of weet jij ook een plek waar ze korting aanbieden? Laat het dan even weten!

Speciaal voor NedMalta

Elke vrijdag entree + 3 dranktokens voor €5 bij de internationale studenten avond in club Cuba

International Student night in club Cuba (naast Havana) is het feest om je weekend mee te starten. Elke vrijdag ben je als lid van NedMalta welkom in club Cuba. De International Student Night is een samenwerken van verschillende studenten organisaties waaronder NedMalta. Alleen leden van deze organisaties zijn welkom en op deze manier proberen we de vervelende mensen buiten de deur te houden.

Je krijgt bij binnenkomst 3 dranktokens wanneer je een ticket via onze website besteld. Op onze website kost een ticket €5, dus eigenlijk koop je 3 drankjes voor €5! TIP je kan ook mixdrankjes hiervoor halen (geen redbul). Leuk om de avond te beginnen en goedkoop omdat drankjes normaal al duurder zijn en ja je mag meerdere entree bewijzen + 3 drankjes voor jezelf kopen!

Meer informatie en tickets hier

€2.50 korting op elke pubcrawl van Paceville Pubcrawl

Ben je zelf nog niet geweest? Zijn je vrienden op bezoek of wil je het gewoon nog een keer doen. De Paceville Pubcrawl is minimaal 3 keer in de week en jij als lid van NedMalta kijgt €2.50 korting per kaartje!

Bezoek hun website voor alle data en tijden! Gebruik de code: nedmalta bij het afrekenen, veel plezier!

https://pacevillepubcrawl.com/

Elke dag van 8 tot middernacht, 4 mix-drankjes voor €10 bij Tex Mex paceville

Je leest het goed, van 8 tot middernacht (8 uur in de avond) krijg je 4 mix-drankjes voor €10 bij Tex Mex in Paceville. Meld bij het bestellen dat je bij de Nederlandse groep hoord en gebruik wilt maken van deze actie!

Wedstrijd bier en snacks offer bij Tex Mex

Is er een leuke webstrijd die je met vrienden gaat bekijken in Tex Mex? Maak dan gebruik van hun webstrijd offer: 

  • 40 Bottles beer
  • 2 portions Kapsalon
  • 1 Big portion chickenwings
  • 1 Nachos supreme

Normal price €174.50 - ONLINE offer €123
Alleen HIER te bestellen (en de QR laten scannen bij de bediening) Natuurlijk krijg je niet alles tegelijk en kan je gedurende de wedstrijd genieten van een koud biertje en snacks!

5 bier voor €10 bij MeLounge elke dag!

MeLounge bied jullie een bucket met 5 bier aan voor €10 (estrella galicia) Meeste special bieren 5 voor €15, gewoon bij de bar vragen

2x €3 korting op je eerste bestellingen met Wolt

Get Wolt and use the code 745EX9Q to get 3,00 off for each of your first 2 delivery orders! https://get.wolt.com/745EX9Q

De event kalender!

Mist er een event waar andere van moeten weten? Geef het door en we zetten het erbij!