Kom werken als Game Presenter in Malta

Wil je werken in het buitenland? 

Ben je op zoek naar een verandering van omgeving? 

Wil je nieuwe vrienden ontmoeten van over de hele wereld?

Kom dan werken als Game Presenter op Malta! NedMalta is er voor je van A tot Z, samen kijken we je CV na en zetten we de puntjes op de i, bereiden we je voor om te solliciteren en begeleiden we je tijdens het hele process.

Ter versterking van het Nederlandtalige team op het zonnige Malta. is Evolution op zoek naar Nederlandtalig sprekend talent die bij hun wilt komen werken als Game Presenter. Een Gamepresentator zijn betekent dat je onze spellen begeleid voor de camera. Het is als een soort tv-presentator of een vlogger, alleen hoef je geen script te bedenken. 

Bezorgd omdat je nog nooit voor een camera hebt gestaan of een spelletje Blackjack hebt gedeeld? Geen probleem! Tijdens je eerste twee weken bij hun, trainen ze je in alles wat je moet weten om succesvol te zijn op je werk. Dit omvat ook het aanleren van openbare presentatietechnieken, een vaardigheid die je ook later in je leven kunt gebruiken.

Wij begrijpen dat verhuizen naar een nieuw land een uitdaging kan zijn en daarom word je geholpen met de verhuizing. Je vliegtickets word betaald en ze bieden je een gratis woon accomodatie voor de eerste 20 dagen. Je verblijft in een appartement met enkele van je nieuwe collega's om het voor jou zo makkelijker te maken om nieuwe vrienden te ontmoeten. Gedurende deze tijd krijg je advies over het vinden van een eigen appartement en de dingen die je moet regelen en weten om op Malta te wonen. Er werken momenteel meer dan 900 Game Presenters voor Evolution in Malta, raak je al enthousiast om ook te soliciteren??

FUNCTIE-EISEN

Gamepresentator is net zoiets als een tv-presentator zijn, je brengt je werkdag door in een van de studio's aan de tafel waar je de game opent, sluit en interactie hebt met spelers terwijl ze spelen. Voor de Nederlandtalige  teams is het spel in het Nederlands. Er word 24/7 uitgezonden, zo kan je in de ochtend-, dag- of in de nachtploeg werken.

Dit zijn de voordelen van het werken bij een bedrijf als Evolution.

 • Verhuispakket inclusief vlucht & accommodatie voor de eerste 20 nachten in Malta (als je nog niet op Malta woont).

 • Competitief salaris - dat je kunt beïnvloeden door je prestatie, aangezien een deel ervan op bonussen is gebaseerd.

 • Gratis lidmaatschap van de sportschool.

 • Taxiservice van en naar het werk - als je nachtploeg werkt.

 • Betaalde training in de Evolution Academy.

 • Een ervaring aan de zonnige kant van Europa die je nooit zal vergeten en met de mogelijkheid om nieuwe vrienden van over de hele wereld te ontmoeten.

 • Een eerste start in de wereld van Igaming, vele groeien door om later als in een andere tak van de Igaming verder te werken.

We willen dat je:

 • De Nederlandse taal beheerst.

 • Minimaal op conversatie niveau Engels spreekt.

 • Een servicegerichte persoonlijkheid hebt die open staat om nieuwe dingen te leren.

 • Een persoon met een sterke wilskracht en verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk en je collega's.

 • Houder van een EU-paspoort bent.

 • Eerdere ervaring met werk in servicegerelateerde banen wordt als een voordeel beschouwd. 

Klaar om te soliciteren?

Aarzel dan niet, vul het onderstaande formulier in we gaan in gesprek met je! We zorgen er samen voor dat je CV perfect is en dat je weet wat je kan verwachten voor je je echte solicitatie gaat doen bij het bedrijf! 

We gaan er van uit dat je wel vloeiend bent in Engels, daarom vragen we je om dit formulier in het Engels in te vullen!