BBQ, Pool en DJ. Stage start event van 9 Sept

08/19/2023

Met de Stage start laten we jullie kennis maken met Malta en elkaar. De events van de stage start organiseren we niet allemaal zelf. De BBQ + Pool party van 9 September organiseren we wel zelf, dus even wat uitleg!

  • Vanaf 14:00 zijn jullie welkom aan het zwembad
  • Vanaf 19:00 gaat de BBQ aan
  • Na het eten zullen we met de DJ een feestje gaan bouwen (aan de rand van het zwembad indien het weer het toestaat)

Aangezien we relaxen aan het zwembad en voldoende ruimte hebben is dit de perfecte gelegenheid om echt kennis te maken en vragen te stellen aan de beheerders!

Hey zwembad in Sprachcafe!
Hey zwembad in Sprachcafe!
Speciaal voor NedMalta: Halve liter bier of een glas wijn voor €2.50

Unlimited BBQ

Zoals jullie hebben kunnen zien kan Malta behoorlijk goedkoop zijn, zeker als je de goede plekjes weet. Vanaf 19:00 gaat de BBQ aan en kunnen jullie genieten van hamburgers, hotdogs, chickenwings en speklapjes. Natuurlijk met patat en salade. Je mag zo vaak opscheppen als je wenst!

Natuurlijk is er ook een optie voor vegatariers, wil je wel even doorgeven?

Voorproefje voor ons: End party stage start!

We hebben een MEGA end party in de planning en de DJ's van dat feest zullen ook op onze POOL party spelen, Bij het afsluitfeest van de stage start verwachten we natuurlijk wel iedereen! Dit is zeker niet het laatste event wat we zullen aanraden en organiseren voor jullie, alleen het laatste kennismakings event!

Vroeg een kaartje kopen!

Omdat we zelf deze feesten organiseren, vragen we jullie om nu al een kaartje te kopen. Dit zodat wij de aantallen beter weten en een beter event kunnen organiseren. We zullen makkelijk zijn met annuleringen indien je toch moet werken en niet kan komen (tot 48 uur van te voren)

Voor beide events kan je nu nog kaarten kopen met early bird korting!

  • BBQ + POOL geen €15 maar €12.50
  • End party geen €15 maar €10

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.