BBQ, Pool en DJ. Stage start event van 9 Sept

08/19/2023

Met de Stage start laten we jullie kennis maken met Malta en elkaar. De events van de stage start organiseren we niet allemaal zelf. De BBQ + Pool party van 9 September organiseren we wel zelf, dus even wat uitleg!

  • Vanaf 14:00 zijn jullie welkom aan het zwembad
  • Vanaf 19:00 gaat de BBQ aan
  • Na het eten zullen we met de DJ een feestje gaan bouwen (aan de rand van het zwembad indien het weer het toestaat)

Aangezien we relaxen aan het zwembad en voldoende ruimte hebben is dit de perfecte gelegenheid om echt kennis te maken en vragen te stellen aan de beheerders!

Hey zwembad in Sprachcafe!
Hey zwembad in Sprachcafe!
Speciaal voor NedMalta: Halve liter bier of een glas wijn voor €2.50

Unlimited BBQ

Zoals jullie hebben kunnen zien kan Malta behoorlijk goedkoop zijn, zeker als je de goede plekjes weet. Vanaf 19:00 gaat de BBQ aan en kunnen jullie genieten van hamburgers, hotdogs, chickenwings en speklapjes. Natuurlijk met patat en salade. Je mag zo vaak opscheppen als je wenst!

Natuurlijk is er ook een optie voor vegatariers, wil je wel even doorgeven?

Voorproefje voor ons: End party stage start!

We hebben een MEGA end party in de planning en de DJ's van dat feest zullen ook op onze POOL party spelen, Bij het afsluitfeest van de stage start verwachten we natuurlijk wel iedereen! Dit is zeker niet het laatste event wat we zullen aanraden en organiseren voor jullie, alleen het laatste kennismakings event!

Vroeg een kaartje kopen!

Omdat we zelf deze feesten organiseren, vragen we jullie om nu al een kaartje te kopen. Dit zodat wij de aantallen beter weten en een beter event kunnen organiseren. We zullen makkelijk zijn met annuleringen indien je toch moet werken en niet kan komen (tot 48 uur van te voren)

Voor beide events kan je nu nog kaarten kopen met early bird korting!

  • BBQ + POOL geen €15 maar €12.50
  • End party geen €15 maar €10

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het begin van het carnavalsseizoen op 11 november (de elfde van de elfde) wordt niet alleen in het zuiden van Nederland maar nu ook in Malta gevierd!

Of je nou in Malta op vakantie bent, je loopt hier stage of je woont in Malta. Blue grotto is één van de plekken die je gezien moet hebben. Blue grotto vind je in het zuiden van het eiland en bevind zich in het rustige gedeelte van Malta.

Ga gezellig mee met ons op de Fernandis! We gaan in de ochtend weg vanuit Sliema en zullen zowel Blue lagoon als Gozo gaan bezoeken. We worden volledig verzorgt natuurlijk met een snack in de morgen, uitgebreide lunch en nog een snack in de middag. Ook is er open bar op Wijn, bier, water en fris!