Daytrip Gozo en Comino (blue lagoon)

04/25/2022

Op 20 Mei hebben een dag trip in de planning naar Comino en Gozo, op deze geweldige trip kan je zwemmen in Blue Lagoon en in een baai bij Gozo. Tijdens deze trip worden we van een uitgebreide lunch (warm en koud) voorzien en is er onbeperkt wijn en bier beschikbaar!

Vergeet je zonnebrand niet!

20 Mei

Op Vrijdag 20 Mei gaan we met de Fernandis (de fantastische houten boot waar ook de Lazypirate feesten op zijn) de hele dag op pad.

  • Vertrek 10:00
  • Terug om 17:00

We laten het anker vallen in een afgelegen baai op Gozo en de prachtige Blue Lagoon in Comino. Elke stop is ongeveer. 1 uur. Onderweg ziet men de panoramische kliffen, baaien en inhammen. De ideale dag om te zwemmen, zonnebaden en te ontspannen op de grote dekken.

Blue Lagoon op Comino

De Blue Lagoon is een prachtig natuurlijk fenomeen, met een zanderige baai met kristalhelder water die vol zit met leven. Soms kan je wel tot zo'n 30 meter diep kijken. Daarnaast is het water eigenlijk altijd behoorlijk kalm en lekker warm. Het is dan ook een erg populaire plek onder zwemmers, snorkelaars en duikers.

Rondom de Blue Lagoon op Comino vind je niet echt zandstrand, maar wel plateaus waar je ligbedden en parasols kan huren zodat je toch een namiddagje kan zonnebaden.

Blue Lagoon
Blue Lagoon

De eerste stop is op Comino bij de Blue lagoon

heerlijk buffet aan boord
heerlijk buffet aan boord

All inclusief

Naast je zwemkleding, zonnebrand en een handdoek hoef je niks mee te nemen. Aan boord worden we voorzien van:

  • Morning Snack
  • Hot and Cold Buffet
  • Afternoon Snack
  • Unlimited beer, wine, water & soft drinks

De boot tocht all inclusief kost €60.-

Reserveer je plek tijdig!

Reserveer je plekje aan boord, de kosten zijn €60.- deze dient cash te worden betaald. We zullen je contacteren over de betaling! Eventueel is betaling met Paypal of creditcard mogelijk met een toeslag van €5.-.