De kleine maar zeer betaalbare sportschool

02/12/2024

Neptune waterpolo in St julians heeft een kleine sportschool. Neptune Waterpolo is een waterpoloclub uit Malta. Waterpolo is een populaire sport in Malta en het land heeft een aantal clubs en teams die op verschillende niveaus meedoen. Neptune Waterpolo Club neemt waarschijnlijk deel aan lokale competities en toernooien, en mogelijk ook aan internationale competities als ze dat niveau hebben bereikt. Neptune Waterpolo Club heeft misschien ook jeugdteams voor jongere spelers om hun vaardigheden in de sport te ontwikkelen.

Op dit terrein vind je: The fitness studio

Apart from the premises being refurbished, the Neptunes Fitness Centre includes:

  • 2 New Treadmills
  • 2 New Bikes
  • 2 New crosstrainers
  • 2 New LCD Tv's
  • 1 New Sound System
  • Rubber flooring for the free weight section

For rates further information regarding the gym do not hesitate to contact us on 99896790 or wpcneptunes@gmail.com.

De kosten

Hier kan je ook naar toe voor een lidmanschap als je niet aan water polo doet, Vorig gaande jaren was het €25 (ongeveer) om hier lid van te worden. Veel goedkoper als de andere clubs. Ze geven op de website aan te bellen of te mailen, maar even langslopen is het beste!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.