De kleine maar zeer betaalbare sportschool

02/12/2024

Neptune waterpolo in St julians heeft een kleine sportschool. Neptune Waterpolo is een waterpoloclub uit Malta. Waterpolo is een populaire sport in Malta en het land heeft een aantal clubs en teams die op verschillende niveaus meedoen. Neptune Waterpolo Club neemt waarschijnlijk deel aan lokale competities en toernooien, en mogelijk ook aan internationale competities als ze dat niveau hebben bereikt. Neptune Waterpolo Club heeft misschien ook jeugdteams voor jongere spelers om hun vaardigheden in de sport te ontwikkelen.

Op dit terrein vind je: The fitness studio

Apart from the premises being refurbished, the Neptunes Fitness Centre includes:

  • 2 New Treadmills
  • 2 New Bikes
  • 2 New crosstrainers
  • 2 New LCD Tv's
  • 1 New Sound System
  • Rubber flooring for the free weight section

For rates further information regarding the gym do not hesitate to contact us on 99896790 or wpcneptunes@gmail.com.

De kosten

Hier kan je ook naar toe voor een lidmanschap als je niet aan water polo doet, Vorig gaande jaren was het €25 (ongeveer) om hier lid van te worden. Veel goedkoper als de andere clubs. Ze geven op de website aan te bellen of te mailen, maar even langslopen is het beste!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.