De nieuwe stage periode start BIJNA!

08/01/2022

Wij hopen dat alle nieuwe stagelopers al een beetje zin hebben in het avontuur dat MALTA heet!

De start van de stage periode is het belangrijkst, wanneer die goed is dan zal de stage periode het beste zijn!

Daarom willen we je graag vertellen wat wij als NedMalta hebben opgezet om hier bij te helpen!

CHECKLIST

  • We hebben de groepchat voor stagelopers (word lid)
  • We hebben de informatieve pagina's op onze site (zie hier)
  • We hebben kennismakings events in de eerste maand (zie hieronder)
  • En we hebben de Hollandse avond!


Hollandse Avond

FootLoose is onze hoofdsponsers en onze go-to club geworden op Malta. Daarom hebben we daar onze Hollandse avonden, zover mogelijk elke dinsdag.

Dit is om de nieuwe mensen te leren kennen, informatie uit te wisselen, vragen te stellen (Ja wij staan er ook met meerdere mensen) en FootLoose bied dit gratis aan en meestal ook nog meerdere gratis drankjes.

Het is niet een Hollandse avond waar er alleen maar Nederlandse muziek word gedraaid. Het is een Hollandse ontmoetings avond!

FootLoose heeft iedereen die nieuw is op Malta voor de hele maand September ook in de weekenden gratis entree aangeboden. We moeten alleen nog bedenken hoe we duidelijk kunnen maken wie hier gebruik van kan maken zodat het duidelijk is voor het personeel in FootLoose. HEB JE EEN IDEE LAAT HET WETEN!

NedMalta is een vrijwilligers organisatie voor en door Nederlanders, alle hulp is welkom! Van IT, social media, organisatie en meer. We draaien op vrijwilligers! 

De Events

Een volledig overzicht van de events vind je op de stage start pagina van deze website. We hebben meerdere events in de planning staan voor de maand September (en er net voor en na) Wij raden aan om naar de volgende 4 sowieso te komen, natuurlijk mag je ook naar alle events komen!

Vrijdag 2 September -   Lazypirate boat party - dit feest kost €60.- maar is zeker de moeite waard!

Donderdag 8 September -  Festa Naxxar - Het beste dorpsfeest op Malta en nog GRATIS ook!

 Zaterdag 10 September -  Glow Pool Party - dit feest kost €25.-

Zaterdag 1 Oktober -  END OF SUMMER - GOUD EN FOUT - Ons eigen feest! Dit feest kost €10.-

We willen jullie vragen om hiervoor nu al tickets te boeken, dit omdat er een maximaal aantal mensen kunnen komen en het mooiste is als de hele groep hier bij kan zijn. Contacteer TIM (+356-99039805) rechtsreeks voor de tickets!

LET OP: leeftijdsgrens voor entree is altijd aangegeven voor de locals. BV 18+ voor POOL/BOOT feesten is alleen voor locals, toeristen mogen 16+ zijn) Casino's zijn 25+ voor locals, toeristen mogen 18+ zijn. 

Wij raden jullie via onze website veel events aan via onze website, wij organiseren deze events vaak niet! Wij organiseren als NedMlata vaak alleen de Hollandse events zoals: Kroketten/Frikandellen avond, Hollandse avond, Koningsdag, Sinterklaas en ons Start en End of SUMMER feest!

Met het downloaden en gebruiken van de volgende apps help je NedMalta

NedMalta is een vrijwilligers organisatie, en we hebben geld nodig om te kunnen blijven bestaan. Door gebruik te maken van onze referal links krijg je zelf korting en wij krijgen ook een bijdrage! Op deze manier help je ons NedMalta nog beter, groter en gezelliger te maken!

COOL rideshare Malta

Cool is de goedkoopste van de taxies op Malta. Het kan zijn dat je een ritje gaat delen, maar dit maakt vaak niet uit in reistijd!

Kilik hier om de app te downloaden. Promocode voor 5 euro extra tegoed: amber9a4

Ecabs, the black cab.

Ecabs is het oudste bedrijf en erg betrouwbaar. Vooral handig als je taxies wilt reserveren voor de volgende dag.

Kilik hier om de app te downloaden. Promocode voor 5 euro extra tegoed: TIMJ38UK

WOLT

Een soort van thuisbezorgt, erg gemakkelijk eten bestellen op elke lokatie!

Klik hier om de app te downloaden en gebruik de promocode voor 12 euro (3 keer 4 euro) credit: NEDMALTA

WISE

De creditcard van WISE werkt als debitcard. Dit betekent dat je niet rood kan staan en geen geld leent. Je kan Revolut gebruiken voor alle apps (zoals taxi en eten bestellen) 

Kilik hier om de app te downloaden