De stage van Isa in Malta

10/05/2023

Net zoals Isa kiezen vele Nederlanders om hun stage in Malta te doen. Veel organisaties kunnen je vertellen hoe mooi en leuk het is, maar het beste is om het te horen van iemand die in Malta stageloopt.

Dus Isa, waar kom je vandaag in Nederland?

  • Ik kom uit Assen!

En waarom ben je op Malta gaan stagelopen?

  • Omdat ik aan mezelf wou werken en het een leuke ervaring vind. En het was lekker weer!

Hoe heb je je stage gevonden in Malta?

  • Via stage markt. Heb het zelf gedaan.

Wat zijn de goede punten aan je stage en wat zou beter kunnen?

  • De communicatie kan veel beter. Het goede is dat ik veel kansen krijg om te groeien.

Zou je Malta aanraden om stage te gaan lopen?

  • 100%

Waar ben je gaan wonen in Malta? Is dit een aanrader?

  • Gzira, ja heel erg! Dichtbij alles (behalve sommige vrienden, maar die komen toch vaak naar Sliema)

Buiten je stage om, wat is leuk om te doen?

  • Valletta, stappen, naar de zee,

Wat had je beter kunnen voorbereiden voor deze stage?

  • Pennen meenemen

Wat is je het meeste opgevallen aan Malta tot nu toe?

  • Heeeel chaotisch land (communicatie en bussen vooral)
Isa bedankt voor je tijd, we hopen dat je nog een leuke tijd hebt in Malta!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...