Een droge maar winderige kerst, voorspelt in Malta

12/22/2023

De hoogste temperatuur wordt verwacht op 17°C.

Dit jaar wordt voor eerste kerstdag droog en winderig weer verwacht, met meteorologen die temperaturen boven normaal voorspellen.

Het Meteorologisch Bureau voorspelt licht bewolkt weer voor zowel kerstavond als eerste kerstdag.

Hoewel de regen degenen die hun cadeaushopen tot het laatste moment hebben bewaard misschien zal sparen, zal de wind niet zo vriendelijk zijn.

Er wordt verwacht dat de wind uit het noordwesten tot maandag licht tot krachtig zal blijven.

De hoogste temperatuur wordt ondertussen verwacht op 17°C.

Hoewel dit een stijging van 2,5°C ten opzichte van de klimatologische norm betekent, blijft de warmste geregistreerde kerst die van 2009, met een maximum van 23,6°C.

Ondanks dat de temperaturen boven het gemiddelde liggen, kunnen ze kouder aanvoelen door de noordwestenwind, vooral 's avonds, met minimumtemperaturen tussen 12°C en 13°C.

Verwacht wordt dat het weer op tweede kerstdag gunstig zal zijn, met een matige wind en gedeeltelijk bewolkte lucht. Overdag schommelen de temperaturen rond de 17°C en 's nachts dalen ze tot 10°C.

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.