Een droge maar winderige kerst, voorspelt in Malta

12/22/2023

De hoogste temperatuur wordt verwacht op 17°C.

Dit jaar wordt voor eerste kerstdag droog en winderig weer verwacht, met meteorologen die temperaturen boven normaal voorspellen.

Het Meteorologisch Bureau voorspelt licht bewolkt weer voor zowel kerstavond als eerste kerstdag.

Hoewel de regen degenen die hun cadeaushopen tot het laatste moment hebben bewaard misschien zal sparen, zal de wind niet zo vriendelijk zijn.

Er wordt verwacht dat de wind uit het noordwesten tot maandag licht tot krachtig zal blijven.

De hoogste temperatuur wordt ondertussen verwacht op 17°C.

Hoewel dit een stijging van 2,5°C ten opzichte van de klimatologische norm betekent, blijft de warmste geregistreerde kerst die van 2009, met een maximum van 23,6°C.

Ondanks dat de temperaturen boven het gemiddelde liggen, kunnen ze kouder aanvoelen door de noordwestenwind, vooral 's avonds, met minimumtemperaturen tussen 12°C en 13°C.

Verwacht wordt dat het weer op tweede kerstdag gunstig zal zijn, met een matige wind en gedeeltelijk bewolkte lucht. Overdag schommelen de temperaturen rond de 17°C en 's nachts dalen ze tot 10°C.

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.