Eerste bootfeest van 2023 staat op de agenda!

02/19/2023

Binnen 6 weken starten de bootfeesten alweer, geloof het of niet! 

Dan is het alweer perfect weer om erop te gaan met een bootfeest van Lazy pirate, Lazy Pirate, is de host van de beste bootfeesten op Malta! Wij gaan mee op met de eerste tocht op 1 April

Op het prachtige Turkse gulet "Fernandes 2"  kan dansen, zwemmen en genieten van een full open bar (bier, wijn, fris, vodka, whiskey, gin, tequila, rum en cocktails) en er is eten!

De hele zomer heeft Lazypirate bootfeesten, hun schema is te zien op onze website! Hier kan je ook gelijk een bootfeest boeken! Boek via de website van NedMalta en zorg ervoor dat NedMalta kan blijven bestaan! Wij krijgen hier namelijk commissie voor!

Ga je mee op 1 April? (geen grap)

Op 1 April is het eerste bootfeest!

  • Vertrek van: Sliema waterfront (zie lazypirate op google maps)
  • Vertrekt om: 19:00
  • Verzamelen: 18:30

Boek zodra je weet dat je meegaat 

Eens per maand vol Nederlands!

Natuurlijk moet je gaan wanneer je wilt gaan. Zeker als je vrienden langskomen is dit een event waar ze heen moeten gaan!

Eens per maand pikken wij een datum en dan proberen we de boot vol te krijgen met leden en vrienden van NedMalta!

Dit is super gezellig en Lazypirate laat ons dan ook extra dingen doen op de boot, wat? Dat zie je op de boot!

Wij gaan dus mee op 1 April, ga je mee? Boek zodra je weet dat je meegaat! Want het is snel uitverkocht en andere mensen kunnen ook kopen. 

Mis de boot niet!

Boeken kan nu al, zorg ervoor dat je tijdig boekt. Het zal snel uitverkocht zijn, zeker ook omdat wij een oproep doen. Kan je op het laatste moment niet mee? Er zullen zeker nieuwe leden in onze whatsapp groep komen die nog geen kaartje hebben dus die ben je zo kwijt:

Boeken kan via onze site:

Lazy Pirate Boat Party Malta

Genoteerd op HostelWorld.com als één van de beste feesten in Europa.

Doe mee met Malta's beroemde bootfeest, op het prachtige Turkse gulet "Fernandes 2". Lazy Pirate het feest waar je bij moet zijn geweest!

Je kan dansen, zwemmen en genieten van een full open bar (bier, wijn, fris, vodka, whiskey, gin, tequila, rum en cocktails) en er is eten!