Figuranten gezocht! Kan jij de komende maand een paar dagen?

10/10/2023

Voor de opname van een grote film worden er momenteel Figuranten gezocht, heb jij zin om mee te doen? Het kunnen soms wel lange dagen zijn maar ook mega leuk om mee te maken! Natuurlijk word er rekening gehouden met je vrije dagen en kan je altijd nee zeggen mochten ze je oproepen. 

Wij zijn nu gegevens aan het verzamelen van mensen die de komende maand meerdere dagen (ze filmen 7 dagen per week) figurant willen zijn. Vul het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in, LET OP in het engels. Naar aanleiding van het formulier kan je een uitnodiging krijgen! VERGEET niet +31 bij je telefoonnummer te gebruiken! Wij zullen het formulier geheel dorrsturen.

Je krijgt er vaak ook een zeer ruime vergoeding voor!

Application form

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...