Figuranten gezocht! Kan jij de komende maand een paar dagen?

10/10/2023

Voor de opname van een grote film worden er momenteel Figuranten gezocht, heb jij zin om mee te doen? Het kunnen soms wel lange dagen zijn maar ook mega leuk om mee te maken! Natuurlijk word er rekening gehouden met je vrije dagen en kan je altijd nee zeggen mochten ze je oproepen. 

Wij zijn nu gegevens aan het verzamelen van mensen die de komende maand meerdere dagen (ze filmen 7 dagen per week) figurant willen zijn. Vul het onderstaande formulier zo compleet mogelijk in, LET OP in het engels. Naar aanleiding van het formulier kan je een uitnodiging krijgen! VERGEET niet +31 bij je telefoonnummer te gebruiken! Wij zullen het formulier geheel dorrsturen.

Je krijgt er vaak ook een zeer ruime vergoeding voor!

Application form

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.