Halloween, Sinterklaas en meer!

10/25/2021

Het weer word wat minder, dus naar het strand gaat wat minder fijn worden. Wees niet ongerust, we hebben genoeg op de Planning staan voor jullie!

Halloween, Zondag 31 Oktober.

Ben je klaar om te griezelen? Kom dan met Halloween naar FootLoose, we verwachten natuurlijk wel dat jullie verkleed komen!

Beste twee winkels voor je outfit zijn: Tal-Lira en Once upon a time.

Vind alle informatie hier, schrijf je je wel even in?

Elke Dinsdag Hollandse avondjes!

Elke Dinsdag komen we samen in FootLoose, even een extra dagje stappen en een goede plek de nieuwe mensen te ontmoeten die zijn aangekomen op Malta! Bekijk alle regels voor Footloose hier!

Kroketten en frikandellen avond??

Ja hebben jullie daar zin in? Sten dan hier even op de datum dat jou uitkomt! Bij genoeg stemmen zullen we het organiseren. 

Nederlands elftal!

In November komt het Nederlands elftal twee keer in actie! Op 13 en 16 November zullen ze spelen en de wedstrijden zijn te zien in FootLoose, wil je in een rustige omgeving kijken? Boek dan een tafel in Black Gold en geef aan dat je de wedstrijd wenst te zien!

Crazy Game Night Dutch edition!

We hadden altijd onze kroegentochten! De avonden met de gekste opdrachten en de grootste lol! Nu hebben we een Covid variant die we gaan doen. Gamenight in FootLoose!

We gaan dit doen op Dinsdag 23 November! 

Sinterklaas!

Ook dit jaar hopen we dat Sinterklaas op bezoek komt.

Kom jij ook je schoentje zetten en op 5 December de Sint bezoeken?

Bekijk alle informatie hier!

Onze sponsoren zorgen ervoor dat wij dit als vrijwilligers organisatie kunnen blijven organiseren, je kan ons steunen door onze referal codes en links te gebruiken. Naast dat je er zelf voordeel aan hebt, denk aan gratis reistegoed bij Cool en Ecabs taxies en zeker ook aan 12 euro credit bij WOLT (als je geen zin hebt om te koken), steunen ze per referal ook ons!