Halloween weekend! Waar kan je allemaal naar toe?

10/10/2023

Halloween wordt hier uitgebreid gevierd en je hebt dus keuze genoeg!

Natuurlijk zullen de clubs in Paceville versieren en zal je verschillende mensen verkleed over straat zien gaan. Natuurlijk zijn er ook thema feesten en de beste daarvan vind je in Gianpula. Wij raden je de volgende twee aan:

Meer uitleg over de events en de beste plekken om verkleed spullen te kopen lees je in deze Blog! 

Beide feesten zijn in de MAINROOM (de grootste club!)
Beide feesten zijn in de MAINROOM (de grootste club!)
Gianpula village staat nu op nummer 30 in de lijst van beste clubs ter wereld!

Vrijdag 27/20 - G7 Freaky Friday – Halloween Edition

The spookiest night of the year is back! G7 Freaky Friday Halloween Special 🦇27th October at Gianpula Main Room.🌙 Prepare for a night of thrills, chills, and unforgettable Halloween vibes! 🌙

Bekijk de video van voorgaande jaren! Tickets bestel je rechtstreeks bij hun, klik hier!

Zaterdag 28/10 - Sunglasses at night: Halloween edition!

Het tweede Halloween feest van het Halloween weekend in Gianpula MAINROOM is van sunglasses at night!

Dit Halloween feest in Gianpula (za) is altijd zeer snel uitverkocht en de sfeer is geweldig. Iedereen mag zo gek als die wilt verkleed komen, je zal mensen met een klein beetje make-up tot totaal onherkenbaar tegenkomen tijdens dit feest!

NedMalta heeft weer haar eigen verzamelpunt, wat ga jij doen? FULL-OUT met je Halloween outfit?

Tickets zijn ook via ons te koop, mocht je vragen hebben stuur een appje!

Halloween 28/10/24 by Tim Jacobs

Waar kan je Halloween outfits kopen?

Naast dat je je kleding online bij amazon kan bestellen zijn er verschillende grote winkels. Indien je bij Amazon besteld, bestel dan bij amazon.de die bezorgen op Malta.

Bij alle TAL- LIRA winkels, de grootste en meeste keus heb je bij de Tal-Lira in Iklin (ze hebben nu al spullen liggen)

Indien je zelf handig bent, kijk dan bij de JB stores. Alles om zelf een outfit te maken kan je hier kopen! Grootste Tal-Lira zit in Ilkin


Party shop Malta - Once upon a time. Deze (grote winkel) heeft veel verkleed spullen voor alle feesten, je vind hun in San Gwann.


Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...