Hij is gepland: De Kroegentocht die je nooit meer vergeet!

02/10/2024

Vrijdag 15 Maart, vraag die dag en misschien de Zondag ook nu al vrij want deze kroegentocht wil je bij zijn geweest!

Tijdens deze kroegentocht bezoek je niet alleen meerdere kroegen maar mag je ook opdrachten doen. De gekste opdrachten hebben wij voor jullie en natuurlijk zijn de opdrachten geen verplichting, je doet alleen de opdrachten die je wilt doen en maakt er een te gek leuke avond van!

Dit was de kroegentocht van een paar jaar geleden en ookal is het veel werk om het op te zetten is het zo de moeite waard!

Tuurlijk doen we zelf ook mee!
Tuurlijk doen we zelf ook mee!

Dit kan je verachten!

We verzamelen om 19:30 waarna er groepen gemaakt worden die bestaan uit ongeveer 6-10 mensen en we gaan jullie de spelregels uitleggen. 

Om 20:00 gaat het dan beginnen, de bedoeling van de avond is om zoveel mogelijk punten te verzamelen voor je groep want de winnende groep krijgt een VIP tafel in Footloose met €180 aan drank! Tuurlijk is er een prijs voor de tweede!

Punten voor je team verdien je door opdrachten uit de voeren, sommige kunnen door 1 persoon gedaan worden en andere door je hele team. In elke kroeg wacht iemand van NedMalta op je groep en strijd je tegen andere groepen om punten. Ook op straat als jullie van kroeg naar kroeg gaan kan je doorspelen. De Gekste opdrachten hebben we zoals verkleden, speed make-up opbrengen (bij de mannen natuurlijk) shotjes race en veel meer bekijk het filmpje maar eens. We gaan nog niet alles verklappen natuurlijk!

De hele avond worden er foto's en filmpjes gemaakt die in de groepchat moeten worden gezet, wij houden de punten bij en de mensen die moeten werken kunnen ook meegenieten. 

We raden wel aan niet je nieuwste kleding aan te doen!

Goed om te weten,

  • Wij zorgen voor bijna alles, verkleed kleding, makeup, eieren (ja het word wat) kortom alles wat er nodig is. Natuurlijk krijgt iedereen genoeg te drinken. Jij moet alleen een volle telefoon en je vrienden meenemen!
  • Elke groep moet minimaal 1 man en 1 vrouw hebben (aanrader is echt gemixed)
  • Het is niet alleen voor Nederlanders, neem juist je vrienden van hier mee! Zolang ze maar van feesten houden!
  • Het is voor de LOL en opdrachten hoef je niet te doen als je dat niet wilt! 
  • Ookal drink je geen alcohol is meedoen even leuk en laat je sommige opdrachten aan een teamgenoot over!
  • De opdrachten met alcohol moet je natuurlijk alleen doen als je het nog aankan, coma zuipen is niet de bedoeling

Deze opdrachten staan in de planning, zijn ze een beetje leuk? We maken ze nog niet allemaal bekend natuurlijk en ze kunnen nog worden aangepast, heb jij al een ticket geboekt?

Tickets!

Wij kunnen er alleen een succes van maken als we een goede inschatting kunnen maken hoeveel mensen er komen. Daarom vragen we je ZSM een kaartje te kopen ookal weet je niet 100% zeker of je wel kan. Wij gaan NIET moeilijk doen over annuleringen als je wel moet werken! Door vroeg te boeken kunnen wij de spullen inkopen, personeel regelen en onderhandelen bij de clubs!

We hebben de tickets op €30 gezet, dat is de schatting wat we nodig hebben en om drankjes voor jullie te kopen, mocht het toch minder gaan kosten voor ons dan zorgen we voor extra dranktokens!

We hebben een sponsor voor de eerste 40 tickets! De eerste 40 tickets kosten maar €25! Thanks Tex Mex!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.