Hoe jij NedMalta kan helpen!

02/08/2023

NedMalta is een vrijwilligers organisatie en we kunnen altijd hulp gebruiken! 

Inmiddels is NedMalta 10 jaar oud, 10 jaar lang hebben expats en stagelopers meegeholpen NedMalta te maken wat het nu is. Op onze website kan je bijna alle informatie vinden die je nodig hebt om je tijd op Malta fantastisch te maken.

Koningsdag 2022 in Malta
Koningsdag 2022 in Malta
Halloween 2021
Halloween 2021

Het organiseren van leuke evenementen. Dat mag van alles zijn zoals paintbal, karten, uit eten en meer. Betrek de groep erbij en maak er een leuke avond van. 

Wat jij kan doen!

Het maakt niet uit of je een uur per maand de tijd hebt of eens per week wilt helpen, waar we onder andere hulp bij kunnen gebruiken:

  • Het bijhouden van onze instagram pagina.
  • Extra informatie over Malta voor de website schrijven.
  • Het organiseren van leuke evenementen. 

  • Eens in de maand de Nederlandse avond hosten, de avond dat we meeten en bijpraten. 
  • De naamsbekendheid van NedMalta vergroten door bv scholen in Nederland aan te schrijven. 

Natuurlijk kunnrn we alle hulp gebruiken, als je iets bedenkt wat goed zou zijn met NedMalta neem contact op met Tim op +356-99039805.

Hoe je nog meer kan helpen!

De meeste apps die je gebruikt op Malta maken gebruik van referal links, zoals WOLT (soort van thuisbezorgd) en ECABS een taxi app. Wanneer je deze apps download via de link op onze website (of gebruikt maakt van de refel code. Dan krijg jij vaak tegoed op de app en NedMalta krijgt een referal comissie. Op deze manier help jij jezelf en NedMalta!

Bewaar je lege flessen!

Bewaar je lege flessen en wij halen ze eens per maand op, ookal is €0.10 per fles maar een kleine bijdrage Als iedereen ze bewaard hebben we een leuk bedrag! Meld het als je een volle zak met flessen hebt! 

Je kan Tim appen of gewoon onderstaande formulier invullen!

Event tickets!

Zelf organiseerd NedMalta een paar keer per jaar events zoals Koningsdag, kroketten frikandellen avonden en natuurlijk sinterklaas. 

Naast deze evenementen promoten we op onze website en via Facebook de beste evenementen om heen te gaan. Indien je daar heen gaat, ga dan via onze website naar de ticket site voor de evenementen. De tickets zijn voor jou dezelfde prijs en NedMalta krijgt een commissie van de event organisatie. 

Koop iets uit de shop!

We hebben een paar producten in onze webshop die we verkopen ten behoeve van NedMalta, leuk voor jezelf maar ook om als cadeautje te geven! 

Kom je in de zomer langs?

Dan moet je zeker een avond mee op het bootfeest van Lazypirate! Boek tijdig want de bootfeesten zijn bijna altijd uitverkocht!

Lazy Pirate Boat Party Malta

Genoteerd op HostelWorld.com als één van de beste feesten in Europa.

Doe mee met Malta's beroemde bootfeest, op het prachtige Turkse gulet "Fernandes 2". Lazy Pirate het feest waar je bij moet zijn geweest!

Je kan dansen, zwemmen en genieten van een full open bar (bier, wijn, fris, vodka, whiskey, gin, tequila, rum en cocktails) en er is eten!