Hoe ziet het typische augustus weer eruit in Malta en Gozo?

08/11/2023

De gemiddelde temperatuur ligt rond de 32°C.

Malta zit midden in de zomer en de temperaturen zijn zo hoog als ze maar kunnen zijn, maar hoe ziet het weer er typisch uit voor Malta in de maand augustus?

Van gemiddelde temperaturen tot UV-niveaus, hier vind je alles wat je moet weten over het typische weer in augustus op Malta en Gozo.

Malta's gemiddelde hoogste temperatuur rond deze tijd is 32°C, terwijl het 's nachts daalt naar gemiddeld 28°C.

Hittegolven zijn echter niet ongewoon, dus wees erop voorbereid dat de temperatuur zelfs boven de 40°C kan komen.

Hittegolf of geen hittegolf, de UV-niveaus zijn boven het dak, dus zorg ervoor dat je zonnebrandcrème meeneemt om vervelende zonnebrand te voorkomen die je vakantie in een nachtmerrie zal veranderen.

De zeetemperatuur ligt gemiddeld rond de 27°C, wat betekent dat het de perfecte tijd is om te gaan genieten van Malta's stranden voor een verfrissende duik.

Bezoekers aan Malta kunnen in de maand augustus elke dag genieten van 13 uur daglicht en 11 uur zon.

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...