International Student night - elke vrijdag deze winter!

09/16/2023

Vanaf 22 September is er elke vrijdag een internationale studentenavond in Club Cuba (onderdeel van Havana)!

Deze avond is alleen voor studenten en NedMalta heeft zich aangesloten bij de andere studenten verrenigingen zodat jullie ook kaartjes kunnen kopen (zonder kaartje geen entree!)

Tickets zijn €5 en daar krijg je 2 drinktokens voor, TIP je kan ook mixdrankjes hiervoor halen (geen redbul). Leuk om de avond te beginnen en goedkoop omdat drankjes normaal al duurder zijn!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het begin van het carnavalsseizoen op 11 november (de elfde van de elfde) wordt niet alleen in het zuiden van Nederland maar nu ook in Malta gevierd!

Of je nou in Malta op vakantie bent, je loopt hier stage of je woont in Malta. Blue grotto is één van de plekken die je gezien moet hebben. Blue grotto vind je in het zuiden van het eiland en bevind zich in het rustige gedeelte van Malta.

Ga gezellig mee met ons op de Fernandis! We gaan in de ochtend weg vanuit Sliema en zullen zowel Blue lagoon als Gozo gaan bezoeken. We worden volledig verzorgt natuurlijk met een snack in de morgen, uitgebreide lunch en nog een snack in de middag. Ook is er open bar op Wijn, bier, water en fris!