International Student night - elke vrijdag deze winter!

09/16/2023

Vanaf 22 September is er elke vrijdag een internationale studentenavond in Club Cuba (onderdeel van Havana)!

Deze avond is alleen voor studenten en NedMalta heeft zich aangesloten bij de andere studenten verrenigingen zodat jullie ook kaartjes kunnen kopen (zonder kaartje geen entree!)

Tickets zijn €5 en daar krijg je 3 drinktokens voor, TIP je kan ook mixdrankjes hiervoor halen (geen redbul). Leuk om de avond te beginnen en goedkoop omdat drankjes normaal al duurder zijn!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...