International Student night - Het event om het weekend te starten!

12/17/2023

International Student night in club Cuba (naast Havana) is het feest om je weekend mee te starten.  Elke vrijdag ben je als lid van NedMalta welkom in club Cuba. De International Student Night is een samenwerken van verschillende studenten organisaties waaronder NedMalta. Alleen leden van deze organisaties zijn welkom en op deze manier proberen we de vervelende mensen buiten de deur te houden.

Je krijgt bij binnenkomst 3 dranktokens wanneer je een ticket via onze website besteld. Op onze website kost een ticket €5, dus eigenlijk koop je 3 drankjes voor €5! TIP je kan ook mixdrankjes hiervoor halen (geen redbul). Leuk om de avond te beginnen en goedkoop omdat drankjes normaal al duurder zijn!

Tickets €5 indien voor 18:00 besteld, na 18:00 zijn ze €7!

  • Deuren open 23:00 
  • Ticket zijn te scannen tot middernacht, wees op tijd aub!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.