Olie/krentenbollen kan je ook in Malta krijgen! Bestel ze op tijd!

12/01/2023

Waar je in Malta ook oud en nieuw gaat vieren, natuurlijk horen daar Olie/krentenbollen bij. Breng de Nederlandse gezelligheid in huis die al je niet Nederlandse huisgenoten ook zeker heerlijk zullen vinden!

Bestel je oliebollen voor een perfect Oud en Nieuw in Malta!

De olie en krentenbollen worden op 31 December de hele dag gebakken en zijn af te halen in St Julians vanaf 10 uur in de ochtend tot 19:00 in de avond bij TexMex Paceville.

De olie/krentenbollen kunnen alleen via de website worden besteld tot 30 December 23:59, ze zijn helaas niet ter plekke te bestellen. Zorg er dus voor dat je tijdig besteld! Bestel je voor 26 December dan krijg je ook nog eens korting!

De keuzes:

  • 10 Oliebollen
  • 10 Krentenbollen
  • 5/5 mix zak

Per zak van 10 €12,

Natuurlijk is het ook mogelijk om Oliebollen te bestellen voor op je werk, wil je tijdens jullie (kerst)personeelsfeest ook oiliebollen hebben? Of wil je de collega's die moeten werken met oud en nieuw verrassen? Contacteer Tim dan even voor de mogelijkheden! Dat kan op tim@nedmalta.com of +35699039805


Wij wensen jullie natuurlijk een geweldig uiteinde! 

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.