Olie/krentenbollen kan je ook in Malta krijgen! Bestel ze op tijd!

12/01/2023

Waar je in Malta ook oud en nieuw gaat vieren, natuurlijk horen daar Olie/krentenbollen bij. Breng de Nederlandse gezelligheid in huis die al je niet Nederlandse huisgenoten ook zeker heerlijk zullen vinden!

Bestel je oliebollen voor een perfect Oud en Nieuw in Malta!

De olie en krentenbollen worden op 31 December de hele dag gebakken en zijn af te halen in St Julians vanaf 10 uur in de ochtend tot 19:00 in de avond bij TexMex Paceville.

De olie/krentenbollen kunnen alleen via de website worden besteld tot 30 December 23:59, ze zijn helaas niet ter plekke te bestellen. Zorg er dus voor dat je tijdig besteld! Bestel je voor 26 December dan krijg je ook nog eens korting!

De keuzes:

  • 10 Oliebollen
  • 10 Krentenbollen
  • 5/5 mix zak

Per zak van 10 €12,

Natuurlijk is het ook mogelijk om Oliebollen te bestellen voor op je werk, wil je tijdens jullie (kerst)personeelsfeest ook oiliebollen hebben? Of wil je de collega's die moeten werken met oud en nieuw verrassen? Contacteer Tim dan even voor de mogelijkheden! Dat kan op tim@nedmalta.com of +35699039805


Wij wensen jullie natuurlijk een geweldig uiteinde! 

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.