Only in Malta

07/09/2023

Je ziet af en toe dingen in Malta waarvan je denkt, is dit serieus? 

Natuurlijk weten we allemaal dat het op de wegen hier al een stuk anders is als in Nederland. De richtingaanwijzers zijn om fout te parkeren, niet om richting aan te geven. De bumper word hier ook echt gebruikt om te bumpen bij het inparkeren en er zijn zoveel gaten in de wegen dat rechtdoor rijden alleen gebeurd als ze dronken zijn. 

Maar ook deze dingen zie je op Malta

Ach de vrouw mag gewoon in de laadbak
Ach de vrouw mag gewoon in de laadbak
Maar het paard mag wel op de achterbank
Maar het paard mag wel op de achterbank
Wie wil er toast bij het ontbijt?
Wie wil er toast bij het ontbijt?
Ook een manier om stroomkabels te gebruiken
Ook een manier om stroomkabels te gebruiken
ARBO, dat kennen ze niet.
ARBO, dat kennen ze niet.
Veiligheid boven alles!
Veiligheid boven alles!
Ok, waar mag ik wel naar toe den?
Ok, waar mag ik wel naar toe den?
Euhhhhh, hoe dan?
Euhhhhh, hoe dan?

Mocht jij ook wat hebben gezien, stuur het dan in!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...