Ontdek het voetballen 7vs7 elke Zondag!

02/21/2024

Op zoek naar een leuke manier om actief te blijven terwijl je geniet van de prachtige Maltese omgeving? Doe mee met ons wekelijkse 7 tegen 7 voetbaltoernooi op zondag geen winterstop nodig hier, zelf de koudste dag in Malta is nog een gemiddelde zomerdag in Nederland!

🏟️ Locatie: Perfect gelegen voetbalvelden in Pembroke, makkelijk te bereiken ook met het openbaar vervoer!

Format: Ontspannen, vriendelijk en vol plezier! Teams van 7 spelers strijden tegen elkaar in een gezellige sfeer waar de nadruk ligt op sportiviteit en samenzijn.

🎉 Wanneer: Elke zondag, een perfecte manier om je weekend af te sluiten en je week op een energieke manier te beginnen!

🏆 Prijzen: Trots en glorie wachten op de teams die de meeste goals maken, maar de grootste beloning is het plezier en de voldoening van deelname!

🌞 Zon, Voetbal, Plezier: Geniet van de zon, voel de zeebries en maak nieuwe vrienden terwijl je deelneemt aan een van de meest opwindende voetbaltoernooien van Malta!

📞 Meld je Nu Aan: Iedereen is welkom, ongeacht vaardigheidsniveau! Schrijf je in met je vrienden, collega's of maak nieuwe connecties op het veld.

🔗 Meer Informatie: Voor registratie en meer details neem contact met ons op via whatsapp +356 9931 9207 (Bart).

Dus waar wacht je nog op? Haal je voetbalschoenen tevoorschijn en sluit je aan bij de vreugde van voetbal in de zon van Malta!

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het is zeker de moeite waard om een buskaart aan te vragen als je naar Malta komt, met een buskaart kan je GRATIS gebruik maken van de bussen, de ferries tussen Valletta en Sliema / Valletta en Birgu en de lift van Barrakka upper gardens. Zonder kaart zijn de kosten €2.50 per trip.

April is een geweldige tijd om Malta en Gozo te bezoeken, want het weer begint langzaam warmer te worden naarmate de lente vordert. In deze blog zullen we kijken naar het weer dat je kunt verwachten op deze prachtige eilanden in april, inclusief informatie over UV-straling en zwemomstandigheden.

Ben jij klaar voor het meest epische evenement van het jaar? Dutch Kingsday, the Malta edition, staat voor de deur en we hebben JOU nodig om tickets te verkopen en de feestvreugde naar een hoger niveau te tillen! Maar wacht, we zijn niet op zoek naar de standaard verkopers die je op straat tegenkomt. Nee, we zoeken mensen met...