Regel je pickup van het vliegveld via onze site!

02/08/2024

Wil je opgehaald worden van het vliegveld door een persoon die goed bekend staat bij NedMalta? Dat is wel zo fijn dat je niet bij een vreemde hoeft in te stappen wanneer je voor het eerst in Malta bent. 

Giulio is naast een persoonlijke vriend ook onze prive beveiliger bij events waar we met een grote groep Nederlanders heen gaan. 

De meeste wonen in het centrale gebied rond Sliema en St Julians, het ophalen van het vliegveld kost je dan €15. Mocht je ergens anders wonen dan berekenen we de prijs voor je en zorgen ervoor dat het minder als een taxi is. 

Natuurlijk kan Giulio niet elke dag, dus wel even appen met ons of het formulier invullen op deze pagina en we plannen je pick-up in. 

Je kan Giulio of Tim berichten

Neem contact op met Giulio of Tim zodat we je kunnen ophalen
  • Giulio +356 99969799
  • Tim +356 99039805
Of vul het onderstaande formulier in.
Natuurlijk kan je deze service ook gebruiken als je ouders of vrienden langskomen, Giulio haalt je dan eerst op zodat je ze persoonlijk kan verwelkomen.

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Hebben jullie al zin in DE kroegentocht van Malta? Nadat jullie met veel JA op de poll hebben geantwoord hebben wij DE kroegentocht voor jullie opgezet voor Vrijdag 15 Maart!

🍻🏓 Dompel jezelf onder in de opwinding van beerpong aan de schitterende kust van St. Julians, Malta! Vanaf 9 maart en elke twee weken daarna, nodigen we je uit voor het ultieme Beerpong Toernooi bij Melounge.