Regel je pickup van het vliegveld via onze site!

02/08/2024

Wil je opgehaald worden van het vliegveld door een persoon die goed bekend staat bij NedMalta? Dat is wel zo fijn dat je niet bij een vreemde hoeft in te stappen wanneer je voor het eerst in Malta bent. 

Giulio is naast een persoonlijke vriend ook onze prive beveiliger bij events waar we met een grote groep Nederlanders heen gaan. 

De meeste wonen in het centrale gebied rond Sliema en St Julians, het ophalen van het vliegveld kost je dan €15. Mocht je ergens anders wonen dan berekenen we de prijs voor je en zorgen ervoor dat het minder als een taxi is. 

Natuurlijk kan Giulio niet elke dag, dus wel even appen met ons of het formulier invullen op deze pagina en we plannen je pick-up in. 

Je kan Giulio of Tim berichten

Neem contact op met Giulio of Tim zodat we je kunnen ophalen
  • Giulio +356 99969799
  • Tim +356 99039805
Of vul het onderstaande formulier in.
Natuurlijk kan je deze service ook gebruiken als je ouders of vrienden langskomen, Giulio haalt je dan eerst op zodat je ze persoonlijk kan verwelkomen.

Latest posts in our blog

Be the first to read what's new!

Het Europees Kampioenschap voetbal staat voor de deur en wat is een betere manier om de wedstrijden van ons Nederlands elftal te beleven dan samen met het Oranje Legioen? Dit jaar nodigen we jullie van harte uit om deel uit te maken van de festiviteiten in TexMex Paceville, dat tijdelijk is omgedoopt tot het Holland Heineken House. Het wordt dé...

Het familiebedrijf SJS Hartons heeft een missie: mensen helpen bewuste aankoopbeslissingen te nemen die het milieu beschermen, door producten aan te bieden die zo min mogelijk schade veroorzaken bij gebruik en verwijdering. Tim (nee niet onze Tim), een gepassioneerde bierliefhebber, heeft deze missie uitgebreid naar speciale biertjes.

Ook al bevind je je in het zonnige Malta, wij brengen een stukje Nederland naar jou toe! Op vrijdag 10 mei vanaf 19:00 uur nodigen we je uit om te komen genieten van heerlijke kroketten en frikandellen bij MeLounge in St Julians.