Stage plek of bijbaan bij Novum Bank op Malta

01/06/2022

Stage plek bij Novum Bank op Malta!

Volg jij een HBO of WO studie in management, finance, of iets vergelijkbaars, en ben je op zoek naar een stage? Kom dan naar Malta! Het is hier altijd mooi weer, iedereen spreekt Engels en er zijn voldoende mogelijkheden op dit eiland😊.

Bij Novum Bank zijn we altijd op zoek naar nieuwe stagiairs. Wij zijn een relatief nieuwe bank die online diensten levert op het vaste land in Europa. Zoals leningen, credit- en debit-cards, en spaarrekeningen in onder andere Duitsland, Spanje en Frankrijk.

Wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met op met Gijs via HR@novumbankgroup.com (email t.a.v. 'Internship question Gijs') en we gaan in gesprek!

Zonnige bijbaan bij Novum Bank op Malta!

Ben jij een student op Malta en op zoek naar een bijbaan? Wellicht hebben wij dan wel iets voor jou! Veel Nederlandse jongeren hebben voldoende kennis van de Duitse taal om een aantal dagen per week op de Duitse afdeling van Novum Bank te werken. Geen call-center, maar lekker administratief werk bij een bank. We bieden je vaste kantooruren, zodat je genoeg tijd hebt om leuke dingen er naast te doen, en een prima salaris!

Je ontmoet vele verschillende nationaliteiten in alle leeftijdscategorieën, maar je bent ook niet de enige Nederlander😊.

Interesse? Neem contact met op met Gijs via HR@novumbankgroup.com (email t.a.v. 'Parttime job question Gijs') en we gaan in gesprek!

Is het gelukt? Heb je een stage of baan gevonden? Dan is het tijd om op zoek te gaan naar woonruimte! Klik hier voor meer informatie!